Our Island

RPG for all
 
ИндексВъпроси/ОтговориРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
Our Friends
winners

Share | 
 

 Апратамента на Ати и Джейк

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Джейк Сторм

Джейк Сторм

Брой мнения : 114

ПисанеЗаглавие: Апратамента на Ати и Джейк   Чет Юли 28, 2011 5:39 pm

Още като пристигнаха си харесаха един слънчев апартамент и колкото и да разглеждаха други, този им беше на късмет и си го наеха, надявайки се да изживеят много щастливи мигове в него ...

Всекидневната:

Терасата:

Трапезарията:

Кухнята:

Спалнята:

Банята:


Последната промяна е направена от Джейк Сторм на Чет Юли 28, 2011 7:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Атланта Савой

Атланта Савой

Брой мнения : 26

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Чет Юли 28, 2011 6:07 pm

Ати се затича нагоре по стълбите, оставяйки куфарите на входа на жилищната сграда, дори не изчака Джейк... нямаше търпение да види домът им вече обзаведен и готов за живеене. Беше харесала острова напълно, сега оставаше само да хареса и домът си, в което беше напълно сигурна. Макар че я бе страх от високото, а апартамента определено беше остъклен от всякъде, щеше да преглътне четири етажа, не бяха толкова много, нали? Пък и Джейк беше до нея, рано или късно щеше да се отърве от страха си към високо.
Пъхна ключа в ключалката и нетърпеливо го завъртя, отваряйки вратата. Нежната й фигура се изгуби навътре, последвана от затишие. Нямаше представа какво да каже. Чувстваше се крайно запленена от апартамента. Разтича се набързо из стаите и също на бегом започна да се връща надолу по стълбите към Джейк, а от устните й се разнасяха весели писъци. Пропусна последните три стъпала и се метна направо в прегръдките на Джейк.
- Прекрасен ее!- разпищя се отново Ати, окачила се на него като маймунка, обвила крака и ръце около тялото му.
Върнете се в началото Go down
Джейк Сторм

Джейк Сторм

Брой мнения : 114

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Чет Юли 28, 2011 6:43 pm

Джейк мигновено пусна куфарите, когато я видя как полита към него и разпери ръце. Бе отренирал движението още със старото й тялко, което беше изключително непохватно по някой път, усмихна се на спомена, дори малко му липсваха онези нейни препъвания, така винаги тя попадаше в прегръдките му в крайна сметка ... Вдигна я във въздуха, обожаваше да я вижда така щастлива, ухили се и я понесе нагоре, поглеждайки към куфарите, който политнаха след тях с помоща на телекенезата му ....
Влезнаха в апартамента, не му се искаше да я пуска дори за миг, куфарите се подредиха в стройна редичка във всекидневната, а той понесе своята Ати към дивана на терасата. Седна и я положи в скута си, обсипвайки нежния й врат с целувки ... Прилепи устни до ухото й и прошепна:
- Обичам те, малка моя - близна я лекичко по меката възглавничка на ушенцето й и се разсмя гръмогласно - Знаеш ли че ти донесох нещо от Лондон, подарък за теб ... - остави я на мекия диван и изтича до куфарите, като започна да ровичка в единия извади кутия, която бързо започна да рзкъсва. Най-накрая изкара един малък бонсай, бе смалил дървото под което се бяха запознали с магия, дори бе добавил пейка с две мъники фигурки на нея.

Обърна се и й го показа триумфално.
- Та даааааааааааам, позна ли го!?! - попита той, гледайки я очаквателно ...
Върнете се в началото Go down
Атланта Савой

Атланта Савой

Брой мнения : 26

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Чет Юли 28, 2011 7:24 pm

Атланта изглеждаше малко озадачена. Нещото, което се разкри пред нея приличаше на съвсем малко дръвче в саксия с пейка и две фигурки наподобяващи човечета върху нея. Да, това определено бяха човечета, малки и някак изящни, ако се загледаш в тях малко повече. Пое подаръка си от ръцете на Джейк. Усещаше цялата си кожа настръхнала и в момента мисълта за целувките му някак си я разсейваше напълно от предмета, върху който размишляваше. Наистина й беше малко трудно да разбере точно какво има предвид с дървото...
... малко по малко изражението й започна да се променя, докато не стигна до крайността на грейване и първична радост. Погледа още малко подаръка си и след това отново премести поглед върху този на Джейк.
- Това не е ли дървото от парка?- попита развеселена Ати, осмисляйки нещата.- Взел си ми дървото от паркааа!
Ръцете й отново обвиха врата му, а самата Ати го бутна назад на пода и преметна крак през него. Остави настрани подаръка си и впи устни радостно в неговите. Беше толкова радостна, че й бе взел дърво направо от парка, че се бе постарал дори пейката да вземе от там. Беше очарована!
Върнете се в началото Go down
Джейк Сторм

Джейк Сторм

Брой мнения : 114

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Чет Юли 28, 2011 7:46 pm

Усмихна се щастлив, че подаръка й е харесал. Е, няколко паркови пазачи в Лондон сигурно щяха да са доста разтревожени от лисата на дървото и пейката под него, но не го интересуваше особено, нали получи нейната усмивка, когато си разпозна дървото, друго всичко бе без значение. Щом усети, че ляга на пода и че тя се настанява отгоре му, ръцете му мигновено намериха малкото й сладко дупе. Притисна я към себе си и пое с удоволствие устните й в своите, езика му се провря между тях и затърсе нейното, за да си поиграят.
Обожаваше да я усеща толкова развълнувана, толкова щастлива, толкова отдаваща му се. Ръцете му се преместиха на гърба й, притискайки я към тялото му. Имаше чувство, че никога няма да й се насити, никога няма да му омръзне да я гушка или да се буди до нея. Езика му премина по нежното й вратле и той усти, как тялото й потрепери, харесваше му, че новото й тяло си имаше същите слаби места, като старото... Винаги, когато докоснеше врата й, тялото й отреагираше, така сякаш той бе най-желаното същество на света.
- Да изпробваме ли новата си спалня, малка моя, какво ще кажеш за идеята? - повдигна вежди, смеейки се ... Сините й очи изкряха срещу него, малко съжаляваше за безкрайно залените й очи, но и с тези бе свикнал вече, а и обичаше да плува в синия й като езера поглед.
Върнете се в началото Go down
Атланта Савой

Атланта Савой

Брой мнения : 26

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Съб Юли 30, 2011 5:39 pm

- Искам да изпробвам всеки милиметър от този апартамент стига да е с теб.- прошепна игриво Атланта, но въпреки това не побърза да се изправи.
Беше сигурна, че спалнята е страхотна, но някак си не й се искаше да отделя тяло от това на Джейк дори за секунди. Светлите й очи попаднаха на неговите, малко по тъмен нюанс на синьото, усмихна се развълнувана. Имаше чувството, че в корема й пърха цяло ято пеперуди всеки път, когато погледнеше това лице, всяко негово докосване караше същите тези пеперуди отново да пърхат. Не мислеше, че може да изпитва подобни чувства към друго същество.
Ръцете й се плъзнаха под блузата му, загалиха кожата му, карайки тениската му да се набира нагоре, сякаш целеше да я съблече, но не я съблече, остави я набрана до гръдния му кош, гушна се в Джейк сякаш беше малко дете и зацелува лицето му с онези свои ефирни целувчици, докато не стигна до устните му. Езика й мина по тях, очертавайки ги сякаш с четка.
- Но нека все пак първа бъде спалнята.- изкикоти не Ати и понечи да се изправи набързо.
Върнете се в началото Go down
Джейк Сторм

Джейк Сторм

Брой мнения : 114

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Нед Юли 31, 2011 7:56 am

Джейк се бе отпуснал под лаксавите ръце на Ати, тя много добре знаеше къде и как да го погали, за да го накара да настръхне и тръпне в очакване на всяко нейно следващо докосване. Устните му леко се разтвориха готови да поемат палавото й езиче, когато неочаквано ласките спряха ... Отвори очи очи объркано и премигна за секунди, за да накара мозъка си да функционира и да разбере, какво става. Ати беше права до него, когато най-накрая прозря последните й думи, ръката му се стрелна към няйната и я дръпана рязко върху себе си. Тя бе толкова мъничка, че веднага политна към тялото му. Обгърна я и се претърколи така че, тя се оказа този път прилепена към пода.
- А, не може така, малка - целуна я лекичко по устните и продължи шепнешком - не може да ме целуваш така и после да бягаш, не съм ти разрешил - разхили се и езика му се разходи по сладката й гушка, ръцете му минаха от двете страни на тялото й, от бедрата й, по ханша, по тялото й и изпънаха нейните ръце максимално нагоре, като така телата им се оказаха, притиснати едно в друго. Джейк размърда таза си, обтърквайки се мръснишки в нея ... Разхили се и скочи на крака.
- Вече съм готов да опитаме спалнята, а ти? - погледна я усмихнато, подавайки ръката си към нея и наслаждавайки се на обърканата й физиономия.
Върнете се в началото Go down
Атланта Савой

Атланта Савой

Брой мнения : 26

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Нед Юли 31, 2011 8:57 am

Ати го изгледа някак не разбиращо, а после се свъси лекичко. Хич не обичаше да я влудява и после да спира, било то и само за да се преместят на друго място. Обожаваше да я докосва, да усеща бушуващото му желание. Преглътна нацупената си физиономия набързо, оставяйки я на заден план просто защото само мисълта, че колкото по- бързо се преместят в спалнята, толкова по- бързо щеше да получи дозата си ласки я поблазни да побърза да се изправи.
- Да знаеш, че по някой път си гаден.- отбеляза Атланта през смях и протегна ръка, изви гръб назад съвсем леко и се изправи на крака.- Но такъв те обичам.
Както винаги беше по- ниска от него с около глава и половина. Надигна се на пръсти и обви ръце около врата му, за да го придърпа към себе си, но устните й не докоснаха неговите, сякаш сукубата искаше просто да усети горещия му дъх. Пусна го и се завъртя на пети, а ръцете й се пъхнаха под блузата й и я свалиха, захвърляйки я на някъде като ненужна дреха, каквато всъщност беше в момента.
- Убедена съм, че няма да ме хванеш.- разсмя се демонката и се затича към спалнята.
Върнете се в началото Go down
Джейк Сторм

Джейк Сторм

Брой мнения : 114

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Нед Юли 31, 2011 9:16 am

Джейк си позволи за момент да се порадва на голите й гърди, но миг след това я погледна и както си тичаше по стълбите, тя се отдели от пода и се застопори във въздуха. Джейк се разхили гръмогласно и съвсем спокойно се запъти към спалнята, мина под нея, протегна една ръка докосна едното й краче и я завъртя около въобжаемата й ос. Разхили се още повече, като видя размахващите й се крайници във въздуха. Стигна до полу-етажа на спалнята и съвсем бавнико засъблича дрехите си, гледайки я предизвикателно, пльосна се напълно гол на голямото леглото и с телекинезата си я придърпа точно над него. Ухилен до уши я погледна и пророни.
- Мисля че те изпреварих, малка моя, ти няма ли да дойдеш най сетне - изплези й се - и какво по дяволите правиш там горе, разкажи ми поне за гледката, как ти се струвам погледнат от високо!?!
Занеше, че в момента в който я пусне ще получи няколко от ударите й и няколко крясъка, но щеше да й мине бързо, пък и никога не се бе въздържал да я дразни. Смъкна я на около 30-40 см от себе си, колкото да може да да погали ядосано й лице. Протегна ръка и муна по червените й бузи с пръст.
- Не се цупи де, малка моя, толкова те обичам - прошепна умилително той и я погледна с топлите си тъмно сини очи.
Върнете се в началото Go down
Атланта Савой

Атланта Савой

Брой мнения : 26

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Пон Авг 01, 2011 11:07 am

Ати замахна, но пръстите й се разминаха без мъничко с Джейк и не успя да се хване за него. Цялата беше почервеняла, а от време на време сменяше с пребледнялост почти до крайна степен от страха си от високото. Знаеше, че Джейк не би я изпуснал, но все пак изпитваше ужас от високото и не мислеше, че това й помагаше по някакъв начин.
- Джейк, моля те пусни ме, знаеш, че не обичам във въздуха сама.- изписка Атланта и хвана ръката му, докато размахваше останалите си крайници насам натам в опит да се задържи по някакъв начин за нещо, прикрепено за земята и да стъпи здраво на пода.
Изгледа жаловито Джейк и завъртя едно кичурче коса на показалеца си и направи една от онези почти кучешки физиономии, които определено не й се получаваха толкова добре колкото на него, но поне нацупи алените си устни и заговори с нежното си гласче:
- Като ме пуснеш долу ще мога да съм близо до теб, не ме лишавай от гравитацията и от ласките ти.- изпрати му въздушна целувка и се разкикоти тихичко.
Върнете се в началото Go down
Джейк Сторм

Джейк Сторм

Брой мнения : 114

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Пон Авг 01, 2011 12:07 pm

Джейк се разкикоти и спря рязко телекинезата си и Ати тупна върху него, все още размахваща крака и ръце. Джейк побърза да я притисне в силната си прегръдка преди да е получил някой и друг удар, не че щеше да го заболи, но все пак можеше да си го спести.
- Спокойно, малка моя, ето гравитацията работи, а и аз те гушкам толкова силно, че даже и да не работи, не можеш да отлетиш без мен - нежния му шепот погали ухото й и той го близна лекичко, за да я накара да се успокой, не искаше да я дразни или поне не чак толкова много, че да не изпробват новата си спалня. Устните му се разходиха по вратлето й, с едва доловими докосвания. Тялото му се наелектризира само от това, че тя бе в обятията му. Неговото нежно всеотдайно сукубче, обожаваше я до неизмерима степен. Не можеше да си представи живота си без Ати в него, потръпна пи мисълта че може да я загуби и тръсна глава, за да изпъди лошите мисли, какво го прихващаше, вместо да се радва на присъствието й, той си мислеше фантасмагории.
- Обичам те, малка моя! - прошепна и ръцете му леко освободиха хватката, за да може тя да има някаква свобода на движенията си.
Върнете се в началото Go down
Атланта Савой

Атланта Савой

Брой мнения : 26

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Чет Авг 04, 2011 5:33 pm

- Обичкам те!- повтори сякаш беше ехо в ухото му Атланта.
Противно на очакваното, сукубката се прозя, измъквайки едната си ръка, за да закрие устата си. Червилото от устните й се поразмаза по дланта й, което хич не й се понрави, но реше, че не е достатъчно важно в момента. Отпусна се напълно върху тялото на Джейк, а лактите й си намериха място на гърдите му, опирайки се, което й помогна да се поизправи, за да го погледне право в очите. Прелестните му тъмно сини очи. Трябваха й няколко секунди, в които да формулира отговора си правилно. Едва не се засмя докато се опитваше да бъде строга, но пък за сметка на това говореше съвсем сериозно:
- За наказание за непослушния Джейк... няма да пробваме спалнята тази вечер.- наложи й се да преглътне шумно и да прехапе езика си, за да не позволи на смеха си да я издаде, но въпреки опитите й, гласът й не беше достатъчно строг и непоклатим. Звучеше повече сякаш му съобщава, че си имат кученце или котенце, отколкото наказанието, което обаче не беше формулирано достатъчно правилно, за да ги ограничи, а този факт явно все още не бе осмислен от мозъка на Ати.
Тя се засмя на физиономията на Джейк и устните й се прилепиха до неговите в една закачлива и бърза целувка, по- скоро като целувка за дете.
Върнете се в началото Go down
Джейк Сторм

Джейк Сторм

Брой мнения : 114

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Чет Авг 04, 2011 5:47 pm

Джейк сбърчи вежди, когато информацията, която Атланта се опитваше да наложи като наказание достигна до мозъка му и той успя да асимилира, какво му говореше. Атаката му бе светкавична, още преди устните на Ати да успеят да се отделят от неговите, тя бе претърколена на леглото и Джейк бе надвесен над нея, възпирайки всякакви протестиращи движения от нейна страна. Зацелува врата й, без да обели и думичка, езика му се разхождаше необезпокоявано по нежната й кожа, оставяйки влажни следи след себе си. И точно когато цялото й тяло настръхна и той усети лекия трепет, който му показваше възбудата й, той се претърколи по гръб скръсти ръце на гърдите си, не допусна нейната грешка да я гледа в очите докато се опитваше да я заплашва, а се загледа във високия таван над тях и съвсем сериозно произнесе.
- Добре няма да я изпробваме тази вечер, но имам идея, ти да спиш във въздуха, знаеш че мога да те задържа там мнооооооооооого дълго време - и сякаш за да потвърди думите си, отлепи Ати от леглото само на 5 см, но отлично знаеше, че това е достатъчно тя да се панира, от липсата на гравитация за тялото си. В края на тирадата, когато тя бе вече във въздуха, обърна глава към нея само за секунда и й смигна, но мигновено след това зае каменната си физиономия от преди малко.
Върнете се в началото Go down
Атланта Савой

Атланта Савой

Брой мнения : 26

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Чет Авг 04, 2011 6:08 pm

В мига, в който усети как вече наелектризираното й тяло се отдели от чаршафите замаха панирано с ръце, а дланите й се вкопчиха неистово в тях, опитвайки се да се притегли отново към матрака, но уви, не й се получи. Гърдите й се опряха в матрака, но краката й продължиха да висят във въздуха, безпомощно ритайки, в опитите си също да се прикрепят към леглото. Атланта определено не обичаше да виси във въздуха и това я страсираше до крайна степен, карайки я да изпитва още повече страх от високото, били те дори само пет сантиметра.
- Пусни ме долу, моля те, моля те, моля те!- разписка се сукубката, изтеглила почти цялата завивка и чаршаф от леглото, висяща във въздуха.
Погледна умолително към Джейк, правейки една от онези не особено получаващи се кучешки физиономии, с които се опитваше да го умилостиви. В момента даваше абсолютно всичко, само за да усети земята под краката си. Беше готова да продаде и душата си на дявола, ако трябва. Висенето във въздуха не й се отразяваше никак добре, както и полетите със самолет и всичко подобно, свързано със страха й от високо, да не говорим за дълбокото.
Отново размаха ръце, но този път се протегна към Джейк и улови ръката му над лакътя, придърпа се към него и уви крака около тялото му, за да не излети отново. Притисна се колкото се може повече до тялото му само и само, за да не се озове пак във въздуха.
- Тази нощ ще пробваме не само спалнята, а и целият апартамент, ако трябва само... само краката ми да докоснат пода!- прошепна му Ати, с все още личаща се паника в гласа й.
Върнете се в началото Go down
Джейк Сторм

Джейк Сторм

Брой мнения : 114

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Чет Авг 04, 2011 6:20 pm

Джейк се ухили тържествено и разгърна ръце, за да я приюти в обятията си, освобождавайки я от телекинезата си. Обичаше да я гушка и в интерес на истината хич не го интересуваше, кога и как ще изпробват спалнята, бе му достатъчно, че тя е тук с него и го обича. Но това хич не му пречеше да я дразни и да си доказва, че може да стане на неговото ако си поиска. Ръцете му се сключиха успокояващо на гърба й, а пръстите му я галеха нежно, за да вмъкнат още една нотка на успокоение в цялата ситуация.
- Нали знаеш, че само те дразня и никога по никакъв начин не бих те изпуснал - каза шепнешком целувайки я по челото и завивайки един кичур от косата й около пръстите на големите си ръце.
Тя изглеждаше толкова крехка в сравнение с него, той по скоро изглеждаше като голям недодялан камък, а тя като нежно цветенце пораснало незнайно как върху скалата. Ръката му намери нейната и вдигна пръстчетата й към устните си, полагайки целувка на всяко едно.
- Помниш ли, че като се запознахме стоплих ръцете ти с дъх? - попита някак разсеяно той, потънал в спомените си, за онзи мразовит ден в парка.
Върнете се в началото Go down
Атланта Савой

Атланта Савой

Брой мнения : 26

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Пет Авг 05, 2011 8:30 am

- Мен не ме е страх, че ще ме изпуснеш, а че ще стане нещо и винаги ще остана във въздуха и никога повече краката ми няма да докоснат земята.- обясни тихичко, Ати, докато устните му докосваха нежно пръстите й.
Обожаваше тези тихи моменти, в които забравяха целият свят... сякаш го изолираха и оставаха само двамата на него, нямаше кой да ги прекъсва, нито да се намесва в техните прекрасни мигове, които сукубката споделяше с удоволствие със своя маг. Сгуши се в него, преплела пръстите си с неговите на същата ръка, която я притискаше към меките му устни и даваше възможност на дъха му да се разхожда по кожата й... точно както в онзи зимен ден, в който се запознаха. Още си спомняше колко внезапно се ме получило и как й бе харесало да бъде с него още в началото.
Усмихна се, докато гледаше замислено в ръцете им, а миг по- късно усмивката й премина в искрен смях. Наведе се, за да не вижда Джейк как от смях дори й потекоха сълзи. Спомена за въпроса му продължаваше да я кара да се смее съвсем искрено. До тогава не бе мислела, че могат да я попитат подобно нещо.
-Спомням си, че имаше мераци да разбереш дали си имам мечка.- едва успя да каже през смях Атланта, цялата тресяща се и кикотеща се тихичко, закрила лицето си напълно с длани.
Върнете се в началото Go down
Джейк Сторм

Джейк Сторм

Брой мнения : 114

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Пет Авг 05, 2011 9:04 am

Джейк в началото не осъзна защо тялото на Ати се тресе така и даже си помисли, че се е разплакала и точно когато очакваше да чуе хлипането, се чу нейния прекрасен смях ... Джейк повдигна брадичката й с преплетените им пръсти, обичаше да я гледа щастлива и смееща се. Посегна да я целуне, когато чу въпроса й и смеха го заля, като вълна и тялото му се разтресе под това на Ати, сякаш в синхрон с нейното. Гръмогласния му смях изпълни целия апартамент, припомняйки си глупавия си въпрос за бялата мечка, който и до ден днешен не знаеше от къде му беше хрумнал. Устните му все пак намериха нейните и смеха им сякаш се сля в едно цяло.
Тези невероятно спокойни техни моменти бяха, като сбъдната мечта, обичаше да споделя всичко с нея, както тъгата, така и радостта, но определено предпочиташе щастливите моменти. Смеха й бе като на малко дете, така заразителен, така искрен ... Вдигна ръка и избърса сълзичките от смях, които бяха започнали да се стичат по лицето й. Премести устни и лизна една от солените следи на лицето й, някак закачливо и невинно.
- Помня, малка моя, помня всяка една твоя дума и твое изражение от онзи студен ден, влюбих се още като те видях - смигна й весело и си я гушна още по силно.
Върнете се в началото Go down
Атланта Савой

Атланта Савой

Брой мнения : 26

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Пет Авг 05, 2011 3:42 pm

- И побърза да скочиш в леглото ми- избъзика го Атланта, сръчквайки го шеговито.
Изправи се до седнало положение върху масивното тяло на Джейк. винаги се
чувстваше мъничка и защитена в ръцете му, сякаш беше на никой друг!
Само негова и никой друг не можеше и нямаше право да я пипа, което вече
беше доказано де. Беше осъзнала, че няма нещо по- сладко от свъсената,
ревнива физиономия на Джейк, която имаше честта да вижда от време на
време, когато вечеряха в ресторанти или просто излизаха някъде.
Усмихна се примамливо и се наведе напред. Зацелува устните му жадно, сякаш бе чакала цяла вечност, за да ги опита. Засмука леко долната му устна и я подръпна лекичко, докато ръцете й просто галят кожата по гърдите, ръцете и корема му. Опря чело о неговото и му се усмихна, отделила устни от неговите.
-... а аз те приех при себе си и се радвам за това.- прошепна тихичко сукубката.
Върнете се в началото Go down
Джейк Сторм

Джейк Сторм

Брой мнения : 114

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Пет Авг 05, 2011 4:45 pm

Усмихна се на закачката на Ати и се наслади на целувката, която му подари тя. Ръцете му отпуснаха желязната си хватка и зашариха по нежното й тяло наслаждавайки се на всяко едно докосване. Харесваше му да я докосва, да усеща как кожата й настръхва под топлите му пръсти, да чува как сърцето й започва да тупка все по-бързо и по-бързо, как си поема шумно въздух от време на време, да вижда как зениците й се разширяват и как на устата й разцъфтява усмивка, предизвикана единствено и само от него. Обожаваше нежността във връзката им, обожаваше и факта, че тя го иска единствено и само за себе си, усмихна се на спомена, как се мръщи когато някоя жена има неблагоразумието да го загледа и не дай си боже да го докосне или заговори, обичаше нейната изпепеляваща ревност и ако трябваше да бъде честен, често сам я предизвикваше, само и само да се убеди, че тя още го иска само за себе си.
Вдигна ръце избутвайки тялото й нагоре така че да се озове възседнала го. Усмихна й се някак мило и уж невинно, но дланите му в пълен противовес опипаха цялото й тяло, по възможно най-мръснишкия начин. Видя как зърната й настръхват от това му действие, облиза устни някак лакомо и веднага върна пръстите си върху тях, защипвайки ги лекичко, за да я подразни.
- Усещаш ли, колко те желая, малка моя - прошепна с дрезгав от възбуда глас, като надигна леко таза си, за да се притисне повече към нея и тя да усети, за какво говори ...
Върнете се в началото Go down
Атланта Савой

Атланта Савой

Брой мнения : 26

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Чет Авг 11, 2011 10:31 am

Атланта прехапа устната си, притискайки тялото си към Джейк, самата им близост я караше да потръпва, харесваше й, че го възбуждаше толкова много, караше я да се гордее със себе си... макар да знаеше, че така би могла да действа и благодарение на това, че е сукуб.
Издиша шумно въздухът, събрал се в дробовете й, навеждайки се напред, притисна гърди към кожата Джейк, а ръцете й погалиха раменете му, докосвайки кожата му едва едва, съвсем нарочна, за да я подразнят. Движеше таза си, карайки члена му да се отърква в нея, което караше дъха й да се накъсва.
-А аз те желая много, много повече- измърка в ухото му сукубката, съвсем тихо, но достатъчно, че да я чуе.
Върнете се в началото Go down
Джейк Сторм

Джейк Сторм

Брой мнения : 114

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Пет Авг 12, 2011 9:30 am

Джейк я хвана през кръста и я преобърна, вдигна ръцете си й високо над главата й и стискайки малките й китки с едната си голяма длан. Обтърка тялото си в нейното, кожата му така бе настръхнала, че твърдите й зърна, сякаш го задираха лекичко, но това само го довъзбубждаше ... сведе глава и засмука, едното й нетърпеливо зърно, езика му не спираше да го дразни и да си играе с него. Свободната му ръка се шмугна между краката й и приложи лек натиск върху клитора й. Усмихна се доволно, когато чу тежкия стон, който излезе от полуотворената й уста.
Сърцето му биеше, като полудяло, сякаш никога не бе я имал, всеки път бе така, сякаш му е за първи път, сякаш не знаеше какво да направи, за да я възбуди. Харесваше му да открива нови и нови начини, за да накара тялото й да тръпне в очакване също като неговото. Устните му направиха редичка от целувки от гръдта й чак до устните й, поспирайки се за малко на врталето й, за да го лизне закачливо, преминавайки през брадичката й и поемайки нежната й малинова уста в своите нетърпеливи устни. Ръката му се отдръпна от клитора й, хвашайки нежното й краче, качвайки го на кръста си, а члена му се притисна в нея през бельото ... но все пак показвайки какво би било ако е на голо.
- Аз съм най-големия късметлия на този свят! - прошепна задъхано Джейки и продължи да я целува ...
Върнете се в началото Go down
Атланта Савой

Атланта Савой

Брой мнения : 26

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Нед Авг 21, 2011 12:18 pm

Ръцете на Атланта си намериха място между телата им, не за да го отблъсне, а за да погали кожата му. Харесваше й, когато усещаше как е настръхнал, сякаш й подсказваше точно как му харесва в момента, точно как иска да бъде притисната към него. Пръстите й погалиха члена му, започнала да ги движи по него, докато усещаше целувките му по кожата си, които сякаш пареха приятно кожата й.
Измърка тихо, подтикната от приятното усещане, карайки ръцете си да свалят и последната пречка между телата им, която се оказаха нейните гащички, мразеше нещо да я дели от Джейк и особено дрехи.
-Обожавам те.- прощепна в ухото му сукубката, засмука меката му възглвничка, докато изхлузваше плата от себе си, надигайки се, което я притисна по доста неприличен начин в мага.
Върнете се в началото Go down
Джейк Сторм

Джейк Сторм

Брой мнения : 114

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Сря Авг 24, 2011 11:47 am

Джейк изстена сякаш хиляди цветни петна избухнаха в главата му. Ати винаги му действаше така, карайки магията в него да се превъзбужда и да се чувства така сякаш лети в рая. Ръцете му се спуснаха по вече голото й дупе, за да я притиснат още повече към неговото тяло.
- Малка моя, обичам те! - прошепна задъхано, а езика му се плъзна по врата й, карайки кожата й да настръхва там от където езика му е минал. Едната му ръка се плъзна од дупето по гърба й, очертавайки гръбнака й, който се извиваше от възбуда ... Стигна до рамото й и там за рисува фигурките, които тя така много обичаше. Тялото му я желаеше повече от всякога или поне така си мислеше, всъщност винаги я желаеше и никога не можеше да й се насити ... Мислите в главата му пак бяха пълна каша, както винаги, когато бе превъзбуден. Другата му ръка се плъзна надолу по дупето й и разтвори краката й, за да може да се наместо между тях. Таза му се надигна, телата им така добре се познаваха, че нищо не ги спираше да се слеят в едно. Проникна в нея, така както сукубчето му обожаваше, рязко и изведнъж.
- Кажи ми, че си моя! - гласа му бе умоляващо дрезгав.
Върнете се в началото Go down
Атланта Савой

Атланта Савой

Брой мнения : 26

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Сря Авг 24, 2011 4:10 pm

Имаше чувството, че този тласък, с който Джейк проникна до край в нея й даде онова усещане за което бе копняла през цялото време докато пътуваха към Острова и новия си дом, а това си беше що годе дълго време, в което не са имали подобна интимна близост, а всеки момент. А всеки такъв лишен от Джейк й се струваше като цяла вечност, която после се нуждаеше от наваксване... в момента сякаш бе напълно доволна, но измамното чувство си тръгна доста бързо, заменено от онова типично за нея желание за още и оше, превръщащо я в леко егоистично същество.
От устните й се изтръгна стон, който не можеше да бъде задържан. Тялото й се заизвива, карайки Джейк да се движи в него, нетърпеливо да го усеща отново и отново. Думите й сякаш не успяха да си намерят пътя веднага, а отговора й се забави още мъничко, не можещ да се формулира правилно, макар да трябваше просто да повтори.
- Твоя съм... само твоя... както небето си има звездите и облаците... само твоя.- простена Ати,страстно притискайки се към Джейк, искаше да го усеща винаги, този момент просто да продължи вечно.
Върнете се в началото Go down
Джейк Сторм

Джейк Сторм

Брой мнения : 114

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Сря Авг 24, 2011 4:22 pm

Тялото на сукубчето му се извиваше по най-страстния възможен начин, което го караше да й дава още и още. Тялото му поддържаше бързо и закономерно темпо, рязко излизаше и после пак проникваше напълно в нея. Обожаваше как тя стяга мускулите си сякаш се опитваше да го задържи завинаги в себе си ... това би било най-великото нещо, ако можеха да бъдат завинаги слети, неразделни, копнеещи се един друг ... мислите му пак се объркаха тотално, цветната дъга се въртеше пред очите му, а вече компания й правеха хиляди звездички, които танцуваха в кръг около главата му. Или с думи прости на момчето му се виеше свят от щастие и желание по неговото си момиче. Преобърна се рязко, така че той да се окаже отгоре й и тласъците му станаха малко по-бързи и още по-резки. Вдигна краката на Ати на кръста си и тя мигновено ги сключи на гърба му, сякаш за да не й избяга. Ръцете му се подпряха отстрани на тялото й, някакво гласче все пак му напомняше да не се отпуска напълно върху нея, едва ли крехкото й, нежно тяло би понесло тежестта му.
- И аз съм само твой, а ти си ми нужна както въздуха е необходим на хората, за да живеят - дрезгавия му глас излезе до сами ухото й, а устните ми зацелуваха меката кожа на врата й.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   

Върнете се в началото Go down
 
Апратамента на Ати и Джейк
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Our Island :: Тук и сега (РП) :: Места за живеене :: Жилищна сграда-
Идете на: