Our Island

RPG for all
 
ИндексВъпроси/ОтговориРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
Our Friends
winners

Share | 
 

 Апратамента на Ати и Джейк

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Атланта Савой

Атланта Савой

Брой мнения : 26

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Сря Авг 24, 2011 4:54 pm

Атланта затвори очи, наслаждавайки се на докосванията и движенията му. Ръцете й се обвиха около врата му, приканвайки го да не спира да целува врата й, пръстите на едната й ръка се вплетоха в косата му. Думите му сякаш се разляха по кожата й, карайки я да настръхва още повече, сякаш гласът му се бе превърнал в докосване за тялото й.
Загали гърба му, очертавайки с пръст гръбнака му до последния прешлен до който стигаше, а след това направи дъга с пръста си към слабото му място, зарисувайки хаотични формички без какъвто и да е смисъл, неспообна на повече.
Джейк я караше да потръпва, да губи концентрация , да се отдава напълно на момента с него, все едно караше съзнанието й да се слее с неговото, дори да чува мислите му, те сякаш просто се сливаха, омешвайки се още повече, отколкото бяха по принцип. Устните й затърсиха тези на Джейк, впивайки се жадно в тях. Имаше чувството, че устните му имаха най- прекрасния вкус, устни, които би опитвала колкото пъти й предложиш. Напъха езика си между устните на Джейк и се заигра с неговия.
Върнете се в началото Go down
Джейк Сторм

Джейк Сторм

Брой мнения : 114

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Сря Авг 24, 2011 5:06 pm

При едно от резките си излизания от нея, Джейк направи малко по-рязко движение и тялото му се отскубна от нейното, не за да прекъсне насладата ... не, това не бе целта му, напротив искаше да я удължи повече. Застана на колене между краката й, загледан в тръпнещото й тяло, сякаш изчервено от мислите й или може би от неговите. Ръката му държеше сгънатото й коляно и започна бавно да се плъзва бавно надолу по бедрото й, чертаейки вълнообразни линийки и усещайки как мускула й потръпва под него. Стигна до онова топло местенце в което така обожаваше да потъва, съсредоточи се и облиза изведнъж пресъхналите си устни, искаше да й достави максимално удоволствие ... нямаше за къде да бърза, имаха цялата нощ пред себе си и утрешния ден и утрещната нощ и т.н. и т.н. имаха цялото време на света. Пръста му се доближи до отворчето й, което се свиваше и разтваряше сякаш пулсирайки го подканваше да проникне пак в нея ... показалеца му очерта кръглата му форма и се вдигна нагоре между срамните й устни към клиторчето й, погалвайки я ефирно, но явно недостатъчно, за да задоволи нуждите й, а само да я раздразни още повече. Бедрата й потръпнаха от двете му страни и той повтори процедурата с очертаването отново и отново, бавно и дразнещо. Усещаше с пръста си как започва да пулсира все повече и повече, срамните й устни се бяха зачервили, сякаш срамувайки се какво искат точно в момента.
- Кажи ми малка моя, какво да направя - усмихна се той и я погледна право в очите.
Върнете се в началото Go down
Атланта Савой

Атланта Савой

Брой мнения : 26

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Сря Авг 24, 2011 5:29 pm

Атланта измърка недоволно, когато Джейк се отдръпна, но венага щом усети пръста му цялата потръпна. Имаше чувството, че нещо се загнезди в гърдите й, което не й позволяваше да изстене високо, макар точно това да й се искаше в момента, а от полу отворените й устни излезе приглушен звук на неутолимото желание, бошуващо в тялото й. Изви гръбнака си на дъга, разтваряйки краката си още малко, до колкото можеше сякаш, за да даде на Джейк повече възможност да я докосва където си поиска. Имаше чувството, че пръста му я изгаряше, карайки я само и единствено да желае още повече.
Пое си дълбоко въздух преди да отговори на думите му, което си беше трудно възможно в момента за Ати, но все пак успя:
- Искам да усещам устните и езика ти... как ме докосваш, проникваш в мен... - изречението й звучеше някак накъсано, а глъсът й бе пресипнал от възбудата, която я гореше в момента и не й даваше ни най- малко мира и нямаше да й даде, докато не достигнеше своя връх, а в момента той не изглеждаше хич близо, но сякаш обещаваше да бъде най- прекрасното усещане.
Върнете се в началото Go down
Джейк Сторм

Джейк Сторм

Брой мнения : 114

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Сря Авг 24, 2011 5:45 pm

Ръцете му се плъзнаха по плоския й корем нагоре към гърдите й, обхвана ги в шепи и ги замачка, главата му се сведе ниско и устните му без никакво предупреждение засмукаха набъбналото й клиторче, карайки я да стене ... Зъбите му захванаха малкото органче с форма на бобче, съвсем леко за да не я заболи, но да я дразни достатъчно, че тялото й да се извива под ръцете и устните му, езика му близна захапаното клиторче, сякаш да я успокой, но това просто накара тялото й да се разтресе доста по-силно от преди. Освободи клитора й, да си почине, а езика му се мушна между срамните й устни обхождайки ги обстойно няколко пъти преди да проникне в нея.
Усещаше потръпването й, всеки път когато езика му влизаше и излизаше от нея, знаеше че не й е достатъчно да усеща само езика му, но това я държеше превъзбудена и копнееща за още, така че му бе забавно да го прави. Едната му ръка се спусна надолу и еди от пръстите му проникна в нея, правейки компания на езика. Краката й се свих около главата му сякаш самото й тяло зовеше "не спирай, не спирай" ... Джейк пое дълбоко дъх и докато езика му си почиваше, втори пръст проникна в нея ... Издиша струйка въздух върху клитора й и Ати надигна хаш към него, устните му не чакаха втора покана и отново се впиха във възбудения й клитор.
Върнете се в началото Go down
Атланта Савой

Атланта Савой

Брой мнения : 26

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Сря Авг 24, 2011 6:14 pm

Стоновете й зачестяваха, но възбудата й сякаш не нарастваше, а просто се разливаше по цялото й тяло, а точно когато изпитваше измамното чувство, че е на ръба, Джейк се отдръпваше... нарочно ли, не беше ли нарочно точно в момента не интересуваше Ати особено много, беше по- заета да се отдава напълно на ласките му, на удоволствието което получаваше с всяко докосване на Джейк... просто с близостта му.
Надигна се на лакти, а погледа й бе впит в Джейк и действията му по тялото й. От устните й излизаше накъсания й дъх, а тялото й потръпваше всеки път, когато мага направеше нещо, което й харесваше неимоверно много, или иначе казано- постоянно. Имаше чувството, че не може да си поеме дъх, сякаш Джейк си присвояваше всичкия въздух в стаята й не оставяше на нея. Единия й крак се качи на рамото му, сякаш така можеше да притисне Джейк повече към себе си и да накара пръстите му да се движат по- бързо в нея, доставяйки й от желаното удоволствие.
- Обожавам те!- простена Атланта, а пръстите й се вплетоха в косата му, притискайки го към нея. Гърба й отново се изви, образувайки красива дъга.
Върнете се в началото Go down
Джейк Сторм

Джейк Сторм

Брой мнения : 114

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Сря Авг 24, 2011 6:42 pm

Пръстите му се задвижиха още по бързо а устните му образуваха кръгче около клитора й ... издишайки и вдишвайки рязко, правейки й хладен вятър точно по най чувствителното място в момента. Другата му ръка се плъзна под дъгата която образуваше тялото й и стисна здраво дупето й прилепяйки я плътно до проникващите му пръстите. Усещаше всяко мускулче, което се стягаше около пръстите му, желанието й точно той да прониква колкото може по-надълбоко в нея, тази мисъл го зашеметяваше и го побъркваше от възбудя, вече не само тя желаеше това проникване, но и той копнееше точно за това ...
Устните му се отлепиха от местенцето й, само за да произнесе:
- Желая те, до полуда, малка моя!
Пръстите му обаче продължаваха да проникват в нея, отново и отново, главата му леко се надигна и малките му ефирни целувки покриха целия й плосък корем. Проникна до край с двата си пръста и ги задържа така, без да мърда повече, чакайки да чуе още нареждания, какво желае неговата ненаситница.
Върнете се в началото Go down
Атланта Савой

Атланта Савой

Брой мнения : 26

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Сря Авг 24, 2011 7:13 pm

Атланта не издържаше повече, искаше да бъде обладана, а може би и да получи малко почивка. Имаше чувството, че цялото й тяло изгаря и не издържа повече, копнеещо да получи онова върховно удоволствие, но то някак си не идваше, сякаш Джейк я докосваше по някакъв специален начин.
Дланите й се опряха в челото му, избутвайки го от нея. Не издържаше повече, изпитваше странната нужда да си поеме дъх, сякаш тялото й искаше да си отпочине, а белите й дробове да се изпълнят с кислород. Плъзна се надолу по тялото на Джейк, оставайки под него. Ръцете й намериха неговите и накараха пръстите му да излязат от нея, оставяйки я сякаш за малко на спокойствие, а миг по- късно обви кръста му с крак, преобръщайки ги, така че да мина отгоре. Изпъна гръб, но не спря да целува устните на Джейк, премести своите на врата, а после и по рамото му, докато едната й ръка се движеше по члена му бавно, усещайки колко е възбуден. Надигна се, намествайки се в скута на Джейк, карайки члена му да минава по срамните й устни, но без да прониква в нея, а миг по късно се отдръпна, отново свеждайки устни към кожата му, не оставяще нецелунато място по тялото му.
Върнете се в началото Go down
Джейк Сторм

Джейк Сторм

Брой мнения : 114

ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   Чет Авг 25, 2011 6:13 pm

Ръцете му се спуснаха към главата й, преплитайки пръсти в дългите й коси и притискайки устните й, колкото може по-силно към кожата си.
- Искаш ... искаш ... да ... ме побъркаш - заекна, а гласа му излезе дрезгав от изведнъж пресъхналото му гърло. Ати както винаги го караше да се чувства, като на катапулт в увеселителен парк, издигаше го нагоре, давайки му най-интимните ласки и изведнъж дръпваше ластика надолу, като се отдръпваше от тялото му, което на свой ред го караше да желае пак да полети и точно, когато му се струваше че може да излети неконтролируемо на някъде, Ати пак му дръпваше въображаемите ластици, сякаш си го искаше на земята там при нея ...
Чувството за безтегловност бе божествено и макар, че искаше да получи върховното си блаженство и да излети в небитието, неистово желаеше тя да го придружи в полета му към рая.
- Малка моя, божествена моя - не можа да изрече нищо повече, думите му звучаха като молба, като зов, като стон ... Но дори и той не знаеше точно за какво се моли и за какво зове.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Апратамента на Ати и Джейк   

Върнете се в началото Go down
 
Апратамента на Ати и Джейк
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Our Island :: Тук и сега (РП) :: Места за живеене :: Жилищна сграда-
Идете на: