Our Island

RPG for all
 
ИндексВъпроси/ОтговориРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
Our Friends
winners

Share | 
 

 Яхтата На Ерик Нортман

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Ерик Нортман

avatar

Брой мнения : 25

ПисанеЗаглавие: Re: Яхтата На Ерик Нортман   Сря Авг 10, 2011 2:11 pm

Тя ме погледна с големите си зелени очи ... Бе прекрасна това ми хрумна веднага щом я видях ... по нейните бузи се стичаха сълзи ..
Хвана ме за лицето и каза :
-Аз съм добре.Ами ти как си? - Зачудих се защо ме пита мен как съм ... какво толкова е сънувала .. много ме гризеше любопитството .. но нямаше да я разпитвам .. Погледнах я отново .. и отговорих
- Аз съм добре естествено щом съм с теб - усмихнах се и я прегърнах .. притискай ки я към себе си ..
Тя ме целуна нежно след което аз допълних - Сега моляте спри да плачеш , че немога да те гледам със сълзи на очите.
Истината е че ме болеше да я виждам да плаче .. Не исках тя да страда или да е уплашена.. исках да е засмяна и щастлива ... Почистих сълзите и от лицето с нежни докосвания и казах леко - Сега погледни ме с тези прекрасни очи и ми покажи твоята прелестна усмивка..
Това исках да видя точно този момент .. нейната божествена усмивка , която караше сърцето ми да крещи от любов към нея .. Сигурен съм че с тази усмивка може да накара и най-страшната буря да утихне ... Защото нейната усмивка бе уникална .. но не по-уникална от самата нея .
Върнете се в началото Go down
Сара Мишел Гелър

avatar

Брой мнения : 41

ПисанеЗаглавие: Re: Яхтата На Ерик Нортман   Сря Авг 10, 2011 2:38 pm

Той ме погледна учудено и аз усетих поредните сълзи който се стичаха по страните ми.
-Аз съм добре естествено щом съм с теб-усмихнах се и пак го гушнах.Той бе това,което искам,това което търся.Той ме погледна и пак каза:-Сега моля те спри да плачеш,че не мога да те гледам със сълзи на очите.Сега погледни ме с тези прекрасни очи и ми покажи твоята прелестна усмивка.-нежно започва да трие сълзите от лицето ми ии аз заплаках още по силно.Охх обичах го... ама как избързвах.Обичах го повече от живота си,повече от душата си.Заплаках пак и го погледнах.Усмихнах се и почнах да се смея и да плача едновременно.Забих лице във възглавницата и си спомних сънят си.Цапардосах възглавницата и казах:
-Ако някога някой те нарани ще му прегриза врата и ще му извадя червата и гръбначният стълб едновременно-бях бясна в момента,че ако бях анимационен герой сигурно щеше да ми излиза пара от ушите.Засмях се на мислите си и станах.Прегърнах го и допълних-Искам те.ЗАВИНАГИ!!!
Върнете се в началото Go down
Ерик Нортман

avatar

Брой мнения : 25

ПисанеЗаглавие: Re: Яхтата На Ерик Нортман   Сря Авг 10, 2011 2:53 pm

Охх не успях да я накарам да спре да плача а направих обратното. Тя започна да плаче по-силно и се сгуши в мен. Но спря замалко , погледна ме и ми се усмихна .. оххх Обожавам тази усмивка .. Обожавах самата нея .. Исках да е моя .. само моя ...
Тя започна да се смее .. но и да плаче едновременно .. бе странно но едновременно смешно ... Видях я как забива лице във възглавницата като продължаваше да плаче ... бе точно като малките деца който се тръшкат , когато не им дадеш нещо .. забиват си главите във възглавниците плачът и я удрят.. това правеше тя .. удряше възглавницата .. плачеше и не откъсваше очи от нея .
След което Сара каза през възглавницата.
-Ако някога някой те нарани ще му прегриза врата и ще му извадя червата и гръбначният стълб едновременно - Незнам защо и бе хрумнало такова нещо .. Но почувствах загрижеността с която тя ме даряваше ... Усмихнах се леко ..В мислите ми изплуваха 2 думи "Обичам те" .. Исках да ги изкрещя но бързах много при това..
Тя се изправи леко усмихната .. и ме прегърна силно , отвърнах и на прегрътката .. след което тя допълни -Искам те.ЗАВИНАГИ!!!
Усмихнах се и я притиснах към себе си .. Сърцето ми не издържа... неможех да го спра .. то всякаш контролираше мислите ми .. и след миг усетих че казвам :
- И аз теб .. Завинаги да си до мен ... - направих кратка пауза да си поема дъх и казах - Обичам те!!!! И Винаги ще те Обичам.!
Върнете се в началото Go down
Сара Мишел Гелър

avatar

Брой мнения : 41

ПисанеЗаглавие: Re: Яхтата На Ерик Нортман   Сря Авг 10, 2011 3:08 pm

Той ме притисна към себе си и усетих,че се усмихва.Стиснах го по силно и усетих сърцето си да пърха.Положих глава на рамото му и седях така,заслушана в дишането му,което ставаше някак си напрегнато и забързано дръпнах се и го погледнах.Чух го да казва:
-И аз теб..завинаги да си до мен!-Погледнах го сериозно в очите и наведох глава,когато го чух да си поема дъх,за да продължи:-Обичам те!!И винаги ще те обичам!-дръпнах се от него леко стресната и го погледнах...Как така ме обичаше..та ние...Я чакай ами мойте чувства...Огледах се и се почуствах заплашена от това,което изпитвам..ами ако всичко рухне...ами ако.НЕ без ако.Погледнах го и се приближих отново.Прокарах ръка по косата му и се наведох приближих устните си до неговите и прошепнах:
-И аз те обичам,скъпи мой.Никога няма да те оставя.Винаги ще съм до теб-Казах това и впих устни в неговите...
Върнете се в началото Go down
Ерик Нортман

avatar

Брой мнения : 25

ПисанеЗаглавие: Re: Яхтата На Ерик Нортман   Сря Авг 10, 2011 3:27 pm

Тя се дръпна от мен със стреснато изражение ... знаех че ще стане нещо такова тя ще ме помисли за луд ... Но тъпото сърце не ме послуша и избърза ... сега я уплаших и никога няма да я имам .. а толкова много го исках... Такива ми бяха мислите в главата когато я гледах , Но видях как тя ме поглежда с друг поглед някак си по-странен искащ нещо да ми признае ... приближи се към мен и преплете пръсти в косата ми ... Тя приближи устните си до мен ..
Сърцето ми биеше бързо .. тялото ми бушуваше от целият адреналин .. Всякаш щях да получа първата си целувка ... Тя нежно прошепна :
-И аз те обичам,скъпи мой.Никога няма да те оставя.Винаги ще съм до теб!
След тези думи тя ме целуна ... Тялото ми направо се бе разтопило ... неможах да мисля трезво .. Тя ме влудяваше .. След което си помислих за нещата който каза .. Сърцето ми биеше лудо ... Исках да съм с нея завинаги ...
Обгърнах я с ръцете си .. и я притиснах към себе си ... едната ръка нежно я прокарах по нейното тяло ... по талията , гърба ... и обикаляше нагоре-надолу , а с другата нежно хванах главата и , завъртях я към лицето ми .. и я погледнах в прекрасните очи .. наведох се и допрях устните си в нейните .. започнах бавно и нежно да я целувам ...
И да прокарвам леко езика си между устните и .. и да я дарявам със страстни целувки идващи от недрата на сърцето ми .. Което през цялото време крещеше "Обичам те "
Върнете се в началото Go down
Сара Мишел Гелър

avatar

Брой мнения : 41

ПисанеЗаглавие: Re: Яхтата На Ерик Нортман   Сря Авг 10, 2011 3:46 pm

Ръцете му ме обгърнаха и дъхът ми секна.Продължавахме целувката.Бе толкова красива целувка.Нежна...целувка на любов,а и всички други целувки бяха такива.Просто..уникални.Начинът по който галеше кожата ми...целувките ми.Сякаш бяхме създадени един за друг.Ръцете му галеха гърбът ми и всяка частица от мен.Едната му ръка обърна лицето ми към него и той почна да ме целува.Тялото ми се извиваше така че да поема колкото се може повече от ласките му.Исках да го запаметя.Дъхът му галеше кожата ми,а сърцето ми..сякаш можех да усетя неговото..сякаш сърцата ни се бяха преплели и ако се разделят ще умрат..самотни и нещастни.Отлепих устни от неговите и прошепнах:
-Ела с мен във водата?!-Исках да се изкъпем заедно под луната...исках да бъдем заедно...
Върнете се в началото Go down
Ерик Нортман

avatar

Брой мнения : 25

ПисанеЗаглавие: Re: Яхтата На Ерик Нортман   Сря Авг 10, 2011 4:00 pm

Бях опиянен от целувката , неисках да я оставям .. не исках да бъда далеч от нея .. исках вечно да съм до нея .. и да държа ръката и ...
Тя се дръпна леко от мен и ми прошепна :
-Ела с мен във водата?!
Незнаех какво стреми с това .. но ми хареса идеята да съм с нея във водата под луната светлина... една от малкото мечти който бях зарязал в миналото си ...
Да плувам под луната светлина с нея .. звучеше ми чудесна идея ..
-С удоволствие, любима моя ! - казах аз .. и се усмихнах .. целунах я отново и леко се наведох ..
Рязко станах като я вдигнах във въздуха.. Оплезих се като малко дете .. и започнах да я нося към края на яхтата от където можехме да влезнем във водата ..
Отворих с леки затруднения вратата и бавно , като внимавах да нея нараня излезнахме от помещението. Качих се по стълбите като нежно я целувах по раменете ...След секунди видяхме нощното небе и звездите , заедно с голямата и хубава луна ...
Погледнах я . Целуна я нежно по устните и казах - Ти си Прекрасна!
И скочих във водата .. заедно с нея .
Върнете се в началото Go down
Сара Мишел Гелър

avatar

Брой мнения : 41

ПисанеЗаглавие: Re: Яхтата На Ерик Нортман   Сря Авг 10, 2011 4:33 pm

Той ме изгледа и каза:
-С удоволствие, любима моя ! -целуна ме и се наведе.Рязко стана,като ме вдигна със себе си.Изплези ми се по детински и почна да ме носи на някъде.Засмях се в ръцете му,наслаждавайки се на целувките му.Целуваше ме по раменете бе толкова хубаво.Това бе едно от слабите ми места.С леки затруднения отвори вратата.И излязохме на палубата.Видях небето и лекият нощен полъх на вятърът докосна голата ми кожа.Поех си въздух и дробовете ми се изпълниха с соленият морски въздух.Погледнах небето и после очите му.Блестяха на фона на нощтното небе.Както си ме носеше ме целуна и каза:
-Ти си прекрасна-Скочи във водата с мен в ръцете си.Изпищях от удоволствие и по детински.Усетих как телата ни се разбиват във водата.Тя ни обгърна и течението се опита да ни раздели,ала аз сплетох ръка с неговата.Нямаше да го пусна.Излязохме на повърхността и си поех въздух.Усетих се,че очите ми се черни,ала никак не ми пукаше.Почнах бавно да ссе приближавам към него,усещайки лекият трепет на тялото си.
-Обичам те-прошепнах и се потопих,започнах да плувам около него.Сигурна бях че звездите се отразяват в черните ми очи....
Върнете се в началото Go down
Ерик Нортман

avatar

Брой мнения : 25

ПисанеЗаглавие: Re: Яхтата На Ерик Нортман   Сря Авг 10, 2011 5:16 pm

Когато скочихме във водата тя се опита да ни раздели и водата ни обгърна .. Тя преплете пръсти с мойте.. Не исках да я пусна. Подадох се на повърхността и видях как и тя се подаде .. Потърках си очите .. защото бяха мокри .. и погледнах към нея.. Тя се приближаваше към мен . Тя прошепна - Обичам те
Потопи се .. и усещах как обикаля около мен ..
Започнах да опипвам около мен надявайки да я хвана . Успях да я докосна .. и бързо я хванах през кръста .. Придърпах я към себе си .. и казах - И аз те Обичам
Започнах нежно да я целувам .. по устните и тялото .
Върнете се в началото Go down
Сара Мишел Гелър

avatar

Брой мнения : 41

ПисанеЗаглавие: Re: Яхтата На Ерик Нортман   Сря Авг 10, 2011 5:26 pm

Ръката му обгърна кръста ми и аз изплувах на повърхността.Усмихнах му се и го чух да казва:
-И аз те обичам-придърпа ме към себе си и почна да ме целува.Устните му толкова меки и плътни ме влудяваха.Прокарваше ги по тялото ми,по устните ми.Сякаш бях омагьосана.Обожавах допирът му,бе толкова приятен и...уникален.Прокарах ръка по ръцете му и се спрях на раменете му,силни и мускулести.Придърпах го към себе си и го целунах.Спуснах се надолу и почнах да целувам тялото му.Стигнах до пъпа му и леко засмуках...
-Хмм..уникален си..Просто перфектен-Казах и прокарах нокти по стегнатият му корем.
Върнете се в началото Go down
Ерик Нортман

avatar

Брой мнения : 25

ПисанеЗаглавие: Re: Яхтата На Ерик Нортман   Сря Авг 10, 2011 5:43 pm

Целувах я по цялото тяло . Тя прокарваше ръцете си по мойте . Усещах уникалният и допир как се прокарваше по ръцете ми .. чак до раменете ми . Придърпа ме към себе си и започна да ме целува .. прокарвах ръцете си по тялото и . По гърба , врата , краката , ръцете и .. по цялото и тяло .. исках да усещам топлината на нейното тяло .. до мен .. затова я притисках към себе си. Тя започна да ме целува по тялото . Спусна се чак до пъпа ми и леко засмука . После каза
-Хмм..уникален си..Просто перфектен - Прокара нокти по корема ми .. и направо настръхнах ... от докосванията и .
Повдигнах я , така че да си изравним лицата .. за да я целувам , да прокарвам устни по врата и , по раменете ... Спуснах се леко надолу .. прокарах устните си по гърдите и , а езикът си го прокарах по настръхнатите и зърна ... Целунах я отново по устните и се спуснах до корема и ... Продължавайки да я целувам.
-Ти си Уникална .. И Перфектна във всички отношения - казах аз нежно като продължавах да я целувам
Върнете се в началото Go down
Сара Мишел Гелър

avatar

Брой мнения : 41

ПисанеЗаглавие: Re: Яхтата На Ерик Нортман   Пет Авг 26, 2011 2:39 pm

-Ти си Уникална .. И Перфектна във всички отношения - Каза той като продължаваше да ме целува.Водата бе приятна макар,че бе късно вечерта.Отвръщах на целувките му заслушана във песента на вълните.Беше много приятно.ДРъпнах се от него и отново заплувах.Докоснах дъното и свих шепа около нещо обло.ИЗлязох на повърхността и видях красив заленикав рапан усмихнах се и бавно тръгнах към Ерик.Очите му следяха движенията ми.
-Виж..-показах му рапана и го погледнах в прекрасните очи:
-Харесва ли ти?-попитах го и му подадох рапана.Целунах нежно устните му и подпрях глава на рамото му,загледана в нощтното небе.Бе толкова краси....и уникално.Лекият ветрец отново погали кожата ми и леко тръпнах.Усетих лек глад да се надига у мен и го погледнах...дали имаше нещо за ядене на яхтата или би искал да отидем на ресторант..?

Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Яхтата На Ерик Нортман   

Върнете се в началото Go down
 
Яхтата На Ерик Нортман
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Our Island :: Тук и сега (РП) :: Места за живеене :: Яхти и лодки-
Идете на: