Our Island

RPG for all
 
ИндексВъпроси/ОтговориРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
Our Friends
winners

Share | 
 

 Ранчо Саутфорк

Go down 
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Christian Kane

Christian Kane

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Ранчо Саутфорк   Пон Юли 25, 2011 1:49 pm

Spoiler:
 


Последната промяна е направена от Christian Kane на Пон Юли 25, 2011 2:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

Christian Kane

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Пон Юли 25, 2011 2:31 pm

Входната врата на Ранчо "Саутфорк" се отвори и пикапа навлезе в нея. Продължи по черния път и се видяха прекрасните коне наоколо. Имаше доста животни, но огромното стадо от коне изобличаваше ранчото. След като пристигна пред входната врата той паркира и слезе. Заобиколи и джентълменски отвори вратата на Кат. Помогна и да слезе и я заведе до вратата. Усмихна се и каза:
-Добре дошла в новия си дом. - след което се огледа и попита:
-Какво е първото нещо, което искаш да направиш.
Върнете се в началото Go down
Екатерина Джеймс Персивал

Екатерина Джеймс Персивал

Брой мнения : 124

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Пон Юли 25, 2011 2:48 pm

- Очарователно!- възкликна Екатерина и слезе от пикапа.
Чувстваше се прекрасно тук, далеч от водата, възможно най- далеч вече дори не усещаше и бегъл мириз на соленост, който да кара стомаха й да се бонтува... идеята да живее в ранчо й се струваше крайно очарователна и прекрасна. Какво по- добро от това да се събудиш сутрин и да се отдадеш на дву часова разтоварваща езда, зареждаща те с адреналин.
- Определено бих искала да яхна някой жребец- засмя се Катето и въздъхна.- Но може би първо трябва да се обадя на летището да докарат багажа ми.
Върнете се в началото Go down
Алисия Коул

Алисия Коул

Брой мнения : 127

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Пон Юли 25, 2011 3:03 pm

Това бе поредния ден на Али на острова, но искаше да направи нещо необичайно и щуро. Заедно с баща си бе реяила, че трябва да си намери дом, където да живее самостоятелно или с некой приятел. При мисълта, че ще се запознае с нови хора в ранчето в което се уреди да живее настоението и се променяше към перфектно, че ще избяга скуката и онази гадна миризма от стаята на баща си.
Проготви си два сака с дрехи и едно куфарче специално за аксесоарите и всичките тем подобни глупости за дами, но очевидно и бяха нужни. Тръгна към града облечена ш едно сладко гащеризонче и тениска. Хвана такси и каза адреса където се намираше ранчето. След около десет минути колата спря пред една огромна къщам пред която имаше една огромна порта. Усмихна се и тръгна като дървеше куфарите си. След като каза коя е здрашия мъж до врата и отвори и и каза къде мове да намери господин Кейн. Али само кимна и забеляза мъвката фигура и момичето до него.
- Здравейте!- каза и се приближи като усмивката седеяе на лицето и.
- Аз съм Алисия, а шие сигурно сте Кристиян?- каза и го погледна въпросително като подаде ръката си напред.
- Приятно ми е.- каза гледайки младото момиче и огледа настрани. Всичко изглеждаяе повече от перфектно.
Върнете се в началото Go down
Сторм Блейд

Сторм Блейд

Брой мнения : 22

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Пон Юли 25, 2011 3:11 pm

Сторм пристигна преди дни и знаеше, че трябва да намери къде да преспива,въпреки, че честно казано тя не спеше особено. Блондинката успя да се урееди в някакво ранчо. Разбира се, до сега не бе живяла в ранчо, но за всичко си имаше първи път.
Накупи си дрехи още с идването на острова, но единственото нещо, което си взе беше черна рокля, която полепваше по тялото ѝ идеално и показваше стройната ѝ фигура. Обувките не бяха от обикновенните, но такъв си беше стила на Сторм.
Бавно крачеше, като само една усмивка ѝ беше нужна да си хване такси. Когато пристигна изкара дългите си крака и естествено, не плати на шофьора с пари, а с очарователна усмивка, която го манипулира и той забрави да поиска заработеното си.
Сторм вървеше бавно и уверено.. След като вече се озова в самото ранчо пред погледа ѝ се откриха симпатичен мъж и още две девойки.
-Добър ден. -Каза властно Сторм. Всъщност не искаше да прозвучи така, но винаги в гласа и движенията си личеше, че Сторм е такава..
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

Christian Kane

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Пон Юли 25, 2011 5:28 pm

Крис се огледа и забеляза момичетата. Постави китарата си до стената, а когато тя издрънча последва и друго нещо. От стъпалата към втория етаж се втурнаха сладки Бордър Коли-та, който бяха собственост на ранчото. Кейн ги забеляза и приклекна леко. Погали ги зад вратлето и каза на двете кученца:
-Бо бо, Тина.. дошлисте да посрещнете гостенките, а? - той се изправи. Целуна ръцете на трите момичета, усмихна се и каза:
-Добре дошли в ранчо "Саутфорк" чуствайте се като във собствения си дом. За да живеете тук, не е длъжно да плащата и да.. има някакво договори. Има само едно правило - докато говореше той крачеше напред назад, а кученцата се катереха по ботушите му. Тогава той погледна момичетата рязко и каза:
-Това правило е, че трябва да се забавлявате. Ако искате да свикнете с живота тук.. може да помагате в работата, но това не е задължително. Аз и приятелите ми, който би трябвало да са ми работници се справят. Така. Нека ви посрещна добре - той ги огледа и попита:
-Какво е първото нещо, което искате да направите тук? Ще изпълня всяко едно желание.. за добре дошли - и се усмихна мило.КУЧЕНЦАТА!!! ^^
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
Екатерина Джеймс Персивал

Екатерина Джеймс Персивал

Брой мнения : 124

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Пон Юли 25, 2011 5:35 pm

Екатерина се пресегна надолу и пое едно от кученцата в ръцете си, милвайки го от главната по целия гръбнак чак до опашката с тънките си, нежни пръсти. Усмихваше се що годе приятелски на непознатите жени, които обаче изглеждаха достатъчно добре, за да се сприятели с тях наистина. Определено имаше нещо очарователно в това да живеят с един мъж в толкова голяма къща, тоест... като изключим персонала, който все още не бяха видяли, но това винаги можеше да изчака..
- Аз ти казах, Крис.- засмя се Рина и продължи да гали кучето, докато поклащаше тялото и в ритъма на песента, която чуваше единствено в ума си.
Лего буен ритъм, но такъв, че да може да бъде изтанцуван по изключително нежен и ефирен начин без зад сексуални намеци, макар и с тях.- Между другото, приятно ми е да се запознаем. Екатерина Персивал.
Преждевременно порасналата протегна ръка към тъмнокосата жена и се усмихна на другата.
Върнете се в началото Go down
Алисия Коул

Алисия Коул

Брой мнения : 127

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 8:12 am

Алисия забеляза малките създания и само се усмихна като се наведе и протегна ръка към другото, което не бе в момичето, което се представи под името Екатерина Персивал. Помилва го веднъж, а саковете бяха оставени на земята до нея. Кученцето я облиза няколко пъти, а Али го остави и се надигна като пое ръката на Кати.
Беше дошло още едно момиче. Може би четиримата щяха да живеят заедно като не броим огромния персонал, който шареше на всякъде. Не виждаяе нещо по-хубаво от това да живеея в огромно ранчо с един преуспял мъж и още три красавици, които очевидно бяха по-големи от нея, а наоколо да епълно с всякакви животни,
Погледна русокоската и само и се усмина лъчезарно като мислеше, че ще се сприятелят. Тч и отвърна на усмивката, а Али се замисли какво иска да направи в омента. Всъщност най-добрия вариант беше да разпледели нещата в стаята си.
- Стаите ни? Багажите ни?- само каза и се засмя като забеляза, че момичето с рижавата коса нямаше багаж, Погледна го въпросително, а след това отмести погледа си и на русокоската.
Върнете се в началото Go down
Сторм Блейд

Сторм Блейд

Брой мнения : 22

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 10:33 am

Сторм мълчеше и преценяваше своите "съквартиранти".. Винаги го правеше и честно казано никога не грешеше. Погледна и кучетата, като само се усмихна, но не помръдна от мястото си. Едното от момичетата я погледна, а Сторм ѝ отвърна с една от мистериозните си усмивки. Тя също не носеше багаж-смяташе тепърва да си купува неща.. Бе зарязала останалите дрехи в хотела..Всъщност всеки, който познава Сторм нямаше да се удиви от нейните действия.
-Аз не нося багаж, но няма да откажа да видя своята бъдеща стая. -Каза тихо блондинката и погледа ѝ се пря на рижавото момиче. Изглеждаше симпатична. Сторм ѝ се усмихна и погледна и единствения мъжки екземпляр сред тях. Трябваше да признае, че е попаднала на добър съквартирант, с хубава визия, а изглежда и беше голям веселяк, което доста устройваше Сторм.
Сините ѝ очи отново преминаха по всеки един и отново се спряха на мъжа, в очакване той да удолетвори молбата на новите си съквартирантки и да ги въведе в стаите им.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

Christian Kane

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 10:50 am

Той се усмихна и каза:
-Цялата къща е ваша. Тръгвате към втория етаж и си избирате, която стая искате. Те са горе долу еднакви - после тръгна да крачи по първия етаж и говореше:
-Това е всекидневната. - след това влезе в другата стая и допълни:
-Тук ще ядем - след това влезе в друга стая:
-Кухнята - обиколиха първия етаж и се качиха на втория:
-Тук има общо 6 спални и 6 бани към тях - след това влезе във всяка една от тях. Обърна се към момичетата и каза:
-Избирате си, която искате и се настанявата. Аз.. отивам да свърша едно нещо - остави момичетата пред стаите и отиде някъде....


Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
Екатерина Джеймс Персивал

Екатерина Джеймс Персивал

Брой мнения : 124

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 12:01 pm

Екатерина сви рамене нехайно и опипа джобовете на късите си панталонки. Извади от там телефона си и набра първия номер от телефонния си указател... и всъщност единствения номер- този на летището. С пристигането си на острова си бе взела нов телефон и в момента, поради липсата на познати имаше този един единствен номер и то щеше да го използва еднократно, за да доставят багажа й.
Обърна се към жените, докато слушаше сигналът свободно, който я изнервяше. Въздъхна и завъртя очи с досада по отношение на факта, че никой не вдигаше все още.
- Аз нямам претенции относно стаята, особено след като са еднакви... така че, предполагам, която остане за мен.- засмя се ведро и натисна червената слушалка, прекъсвайки звъненето, защото очевидно никой нямаше да й вдигне.
Върнете се в началото Go down
Алисия Коул

Алисия Коул

Брой мнения : 127

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 12:32 pm

Али гледаше всяко едно кътче от голямата къща. Всичко беше прецизно изжаяно и наредено. Точно в кънтри стил, а това на Али искренно и харесваше. Стаите бяха идеалните цветове, а предметите точно на мястото си. След като разгледа всички спални тупна багажа си пред една врата. И шесте стаи бяха почти еднакжо подредени, а и Али нямаше претенции къде ще се нанесе.
Просто отвори третата стая от ляво на дясно и сложи до врата нещата като се нервираше с всяка една крачка с тях. Излезе и ги погледна като намести очилата си, които стояха и придържаха косата и.
Обърна се към русокоската и забеляза обувките и.Бяха доста елегантни и донякъде екстремни. Усмина се при вида им и я погледна в лицето.
- Ей така и не разбрах името ти? И междодругоо аз съм тук!- последва въпос и след това ги уведоми за стаята.
Леко се засмя и се обърна към Кати и започна да я оглежда и може би преценява. С нея щяха да се разбират според нея, но не бе толкова сигурна за другото момиче.
Върнете се в началото Go down
Сторм Блейд

Сторм Блейд

Брой мнения : 22

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 12:49 pm

Сторм огледа набързо стаите. Едното момиче вече си избра, сега беше ред и на блондинката. Синеоката направи няколко крачки и просто влезе в едната стая. Хареса ѝ, по вида на леката усмивка.
-Аз съм тук. -Каза и се обърна към момичето, което питаше за името ѝ. -Казвам се Сторм. Сторм Блейд.
Облегна се на стената и прецени тъмнокосото момиче. Долови мислите ѝ и се усмихна.
-Не се тревожи. Мисля, че всички ще се разбираме. -Намигна ѝ и влезе в стаята, като я огледа отново и върна погледа си на момичетата.
Беше потайна и това доста е изнервяло всеки, който се опитва да вникне в същността ѝ. Не обичаше да споделя, обичаше да оставя другите в невидение..
Обувките ѝ издаваха съвсем лек звук,когато тъпваше по пода. Сторм извъртя глава към рижавото момиче и отново ѝ намигна.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

Christian Kane

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 12:55 pm

Момичетата стояха в коридора между стайте и изглежда започнаха да се разбират. Настъпи тишина между тях, която беше прекъсната от Крис. Той се показа в коридора. Тялото му беше обвито само от една кърпа, само колкото да го прикрие. Той се усмихна и каза:
-Е? Изглежда се разбирате? - след тези думи приличащи малко на въпрос той ги погледна. Ръцете му леко разрошваха косата му, а водата все още се стичаше по тялото му във форма на малки капки. Засмя се и каза:
-Извинете, че и оставих, но трябваше да си взема душ.. Голяма жега е. - огледа ги и забеляза доволните им изражения да го видят така. Стоеше си спокойно и скръсти ръце, а от това мускулите му изпъкнаха. Огледа ги и попита:
-Та.. настанявайте се удобно. Това вече е вашия дом и може да правите каквото искате. Вземете си душ или.. абе.. каквото желаете. Та.. аз ще сляза долу да направя вечеря - съвсем спокойно закрачи и мина между момичетата. Тогава усети, че нещо го придърпа. Едното от кученцата. Бо бо. По-малкия палавник дърпаше кърпата му. Той го погледна и каза:
-Бо бо.. искаш да ме покажеш пред момичетата ли? Палавнико.. - повдигна го и му каза:
-Получаваш наказание.. ще те.. погъделичкам - и се заигра с кучето. Леко го постави на земята и го потупа отзад. Беше глекнал пред момичетата и ги гледаше. Изправи се бавно и се намираше точно по средата на трите. Огледа ги и попита:
-Това облекло притеснява ли ви?
Върнете се в началото Go down
Екатерина Джеймс Персивал

Екатерина Джеймс Персивал

Брой мнения : 124

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 1:13 pm

Екатерина се изчерви и сведе леко поглед. Определено не беше свикнала да гледа полу голи мъже, но не можеше да отрече, че гледката не й харесваше. Изгледа някак гузно Кристиян, по бузите й бе плъзнла такава руменина, че човек би си помислил, че е вдигнала температура... за своите седем години можеше и да изглежда голяма, но определено не беше чак толкова пораснала и на акъл..
-Аз... такова, е, ти си си вкъщи... няма нищо лошо да се разхождаш само по хавлия- измрънка под нос червенокосата, не успяла да измисли друго, което да може да каже.
Червенината бе плъзнала чак по врата й, карайки го да контрстира с останалата й кожа.
Върнете се в началото Go down
Алисия Коул

Алисия Коул

Брой мнения : 127

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 1:19 pm

След малко ладеж собственик на къщата се появипред момичетата полу гол.
Али се усмихна первезно спирайки поглед на здравото му тяло и по-точно часта със здравите му грарди и плочки. Отново се усмихна, но този път самодоволно, че бе намерила къща с такъв собственик.
- Да ни притеснява?- повтори облягайкисе на касата на врата.
Погледна момичетата и се усмихна. Забеляза бузките на момичето с рижавата коса. Доста се бе зачервила, но момчето имаше прво. Все пак бе в собствения си дом.
- Малко хора ито по-точно момичета биха отказалина това!- каза и се засмя като отновообходи с поглед голата част от тялото.
Върнете се в началото Go down
Сторм Блейд

Сторм Блейд

Брой мнения : 22

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 1:30 pm

Сторм се подсмихна и бавно закрачи и се озова до рижавото момиче. Виждаше колко е притеснена.
-Тепърва ти предстои да виждаш мъжки голи тела.. Няма защо да се тревожиш.. -Прошепна в ухото иззад гърбът на рижавата красавица. Погледът на Сторм пробягна по добре поддържаното тяло на собственика и се подсмихна.
Прокара ръка леко по гърбът на рижавокосата, но не помръдваше от мястото си.
Всички знаеха как може би ще продължи всичко, а Сторм беше дръзка и не обичаше протакването на нещата. Обичаше всичко да е ясно и бързо.
Гледаше всички и местеше поглед ту на тъмнокоото момиче, ту на техния съквартирант. В очите ѝ се виждаше палава нотка.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

Christian Kane

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 1:42 pm

Той ги огледа и каза:
-Явно нямате нищо против. Радвам се.. Ще свикнете с това, защото всеки ден ще работя само по дънки.. а може и без тях - засмя се и ги огледа. Беше по средата и усещаше възбудата. Обърна се и тъкмо щеше да тръгва към кухнята, за да ги нахрани, но.. кученцето беше викнало своето братче. Двете мъничета дръпнаха кърпата на Крис и той остана без нея. Те побягнаха по коридора с бялото вълнено нещо, а домакина остана пред момичетата чисто голичък. Огледа се. Зачуди се дали да се прикрива с ръка и каза:
-Ами.. такова.. мислех да ви правя вечеря, но.. забравих да попитам - усмихна се самодоволно и огледа момичетата, а тогава зададе въпроса си:
-Какво ще желаете за вечеря? Или искате направо да се прехвърлите на десерта?
Върнете се в началото Go down
Екатерина Джеймс Персивал

Екатерина Джеймс Персивал

Брой мнения : 124

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 1:52 pm

Екатерина се стегна някак си, когато Сторм прокара пръстите си по гърба й, но след това веднага се отпусна. По наблюденията й, жената владееше нещо от типа на майндконтрол или по- скоро четене на мисли, точно в момента нямаше нищо против мислите й да бъдат прочетени.
Може би скоро щеше да свикне с цялостната ситуация да бъде голяма, не че не знаеше как стоят нещата. Беше съвсем наясно с отношенията между мъжете и жените, жените и женити и мъжете с мъжете, просто се чувстваше сякаш току що бе постъпила в училище и веднага бе влязла в компанията на големите. Погледа й премина по цялото голо тяло на Кристиян, оставяйки я някак очарована.
Внезапно й се прииска да изоставят вечерята, пък и беше сигурна, че не е толкова спешно да се хранят камо ли да се снабдяват с каквито и да е хранителни вещества... поне тя.
Върнете се в началото Go down
Алисия Коул

Алисия Коул

Брой мнения : 127

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 2:35 pm

Ето, че очакваното от Али настъпи.
Бе сигурна, че нещо ще се случи и поради това той ще остане чисто гол. Усмихна при гледкта на долните части от тялото и прехапа устата си като усети притеснението на рижавокоската.
Извърна погледикръстоса ръце като се замисли с това за вечерята.
Едва либе нужна, а и на четиримата им си личеше, че не искат това сега. Момичетата се спогледаха една друга, а тя забеляза нещо между Кат и Сторм. И тва беше вършила, но не искаше да се забърква.
- Зависи от десерта !- изрече и преметна кичур от косата си назад гледайки мъжът.
Мислеше си за доста первезна вечер и сенадяваше да се сучи всичко, което в момента и бе като на кино пред изражението.
Върнете се в началото Go down
Сторм Блейд

Сторм Блейд

Брой мнения : 22

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 2:41 pm

Сторм виждаше насъбралото се сексуално напрежение в коридора и реши, като най-дръзка, да действа първа. Хвана ръката на рижавата, обърна я към себе си и прокара ръка по червените ѝ бузи, след което се приближи и я целуна. Не си губеше времето с повече безсмилени приказки.
След като кратката целувка приключи, Сторм се обърна към останалите.
-Хубаво е, ако ще има парти.. партито да започва. -Каза с типичния за нея властен тон и се подсмихна палаво и на мъжа.
Обърна се към червенокосата. Усещаше че момичето не е придобило опит, като Сторм, но блондинката смяташе да се погрижи за това..
Целуна рижавата отново и притисна тялото ѝ в своето.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

Christian Kane

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 2:55 pm

Крис ги погледна и каза:
-Еми.. така и така си избрахте спални.. използвайте ги - засмя се и допълни:
-Идвам след малко - изтича някъде докато Сторм притискаше Кат и когато се върна те забелязаха заснежена бутилка с уйски и купичка с лед. Качи се при тях и каза:
-И така.. доста е студеничко и реших малко да разхладя... положението доближи се до Али и я погали по тялото с бутилката, като леко повдигна блузката й. Тя усети студенината и той каза:
-Какво ще кажете - след това се доближи до Сторм. Погали я със бутилката по крачето нагоре и леко повдигна рокличката й, като продължи:
-Да изпием - после погледа Кат и й се усмихна:
-По една чаша уйски и да изчезне притеснението - погали я по бузката с бутилката и каза:
-А да.. не се притеснявай.. Всичко сега започва. - той ги огледа и попита:
-Коя иска да е първа.. Освен чаша Уйски получава и една страстна целувка от мен? - повдигна леко бутилката. Загледа ги и нахално влезе в едната стая. Постави бутилката на една масичка. Погледна ги и допълни:
-Така де.. някога играли ли сте си с мъж? Защото в момента съм на ваше разположение - той наля четири чаши и постави няколко ледчета. След това се върна при момичетата. Погали с едно ледче устните на Сторм и се доближи, но не я целуна. Искаше да накара всичките да почувстват желанието от целувката. Рязко се отдръпна и поклати глава, след което погали и Кат.. придърпа ги в стаята и ги остави до леглото. Придърпа и Али. Погали и нея по устните и повтори движенито си. Застана между тях и попита:
-Е? Искате ли аз да съм десерта? - засмя се и допълни още условие:
-Ако да.. Покажете ми колко много искате..
Върнете се в началото Go down
Екатерина Джеймс Персивал

Екатерина Джеймс Персивал

Брой мнения : 124

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 3:11 pm

Катето бутна Сторм на леглото. Целувката на жената бе наелектризирала тялото й и бее накарала червенокосата да поиска още от това приятно усещане. Покачи се на леглото, преметна крак през Сторм и почти седна в скута й, но имаше доста по- различни намерения. Надвеси се над нея, вглеждайки се в очите й, а думите на Крис някак си я караха да се чувства като в порно филм или по- скоро като в секс клуб, а в момента като че нямаше много против това, обаче все пак трябваше да отбележи че чувството й беше непознато и нетипично.
Подсмихна се, докато езика й, макар да нямаше много опит, мина по врата на жената, изрисувайки влажни черти по него, до скулата й и обратно надолу.
Върнете се в началото Go down
Алисия Коул

Алисия Коул

Брой мнения : 127

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 3:19 pm

Вече бяха в стаята, а желанието у Кати бушуваше още повече.
Не и изглеждаше никак странно. Погледна към Крис и сви рамене като се засмя. Никой до сега не бе казал, че иска да епърви, но Али не искаше да отказва на това удоволствие да вкуси от устните на мъжа. Подсмихна му се лекичко и след това загледа момичетата. Стоеше съвем безцелно и реши да действа.
Стана и се усмихна кат се настани в скута на мъжа и нежо ръката и мина по гърбът му като накара кожата му да настръхне.
- Първа?- каза въпросително и му се усмихна за пореден път като ръката и не спираше да шари по гърбът му. Отново извърна оглед към тях и се замисли за нещо. Може би в момента и тя искаше да вкуси от онези меки устни на Сторм. Усмихна се ликичко и другата и ръка се плъзна по бедрото на русокоската.
Върнете се в началото Go down
Сторм Блейд

Сторм Блейд

Брой мнения : 22

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 3:27 pm

Докато рижавата целуваше шията на Сторм, тя упя да прокара едната си ръка по бедрата на момичето, а другата -по бедрата на третото девойче от компанията. Дръзките целувки на Сторм преминаха по врата и рамото на Кат. Изправи се, като преобърна девойчето под себе си.
-Малка, а страстна,а? -Попита Кат и я целуна страстно.. прокара ръка надолу и започна да съблича рижавата. Погледна мъжа и тъмнокосата Алисия. Изправи се и целуна и нея, като погледа ѝ попадна на мъжа, а в очите ѝ се четеше желание.
Сторм се подсмихна и се върна към рижавата. Бе оставила девойчето по бельо и започна да разхожда устните си по корема и малко под пъпа на момичето.. Обичаше напрежението и именно това я караше да настръхва..
Махна горната част на бельото на Катето и я погледна, като започна да целува гърдите ѝ, а едната ѝ ръка търсеше плътта на Алисия.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   

Върнете се в началото Go down
 
Ранчо Саутфорк
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Our Island :: Тук и сега (РП) :: Места за живеене :: Къщите-
Идете на: