Our Island

RPG for all
 
ИндексВъпроси/ОтговориРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
Our Friends
winners

Share | 
 

 Далас, Тексас 1969 година.

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Далас, Тексас 1969 година.   Пон Юли 25, 2011 6:37 pmКрис се намираше в Далас.. Доста добре известен кънтри град. Имаше концерт на сцена в едно заведение и точно, след като изпя песните слезе от сцената. Седна на една от масите и започна да пие качествено уйски. Оглеждаше хората в клуба и се чувстваше спокоен. Отпи няколко глътки и се загледа в двойките, който танцуваха. Поправи местоположението на каубойската си шапка и изпи един шот текила на екс, а Уйскито угаси пожара в него. Истински мъж.. да пие Уйски след Текила, но.. той можеше да държи много добре на алкохол.
Върнете се в началото Go down
Вентиш

avatar

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Пон Юли 25, 2011 6:54 pm

Вентиш отдавна се бе утвърдила като ловец на сенки, което може би в превод трябваше да означава, може би че скоро не бе имала работа, поради липсата на същества около нея. Но причината в това като че беше факта, че ги отбягваше.
Влезе в заведението и се отправи към бара, оглеждайки се внимателно, за да не попадне именно на някакво странно същество, което да привлече вниманието й, но за жалост нямаше достатъчно късмет и се оказа в голямата клопка на бар пълен с такива същества. Облегна се на плота и поръча питието си, съдържащо може би минимално количество спирт в себе си, но мислеше да не пие. Бармана се забави прилично много, което накара тъмнокосата да затропа с пръсти по бар плота, а когато го получи вяло остави едра банкнота и се обърна към масите в пълно недоумение. Нямаше никаква представа на коя от всички заети маси да се настани. Погледа й попадна за малко върху дългокос мъж, усмихна се, впивайки погледа си настоятелно в него.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Пон Юли 25, 2011 6:58 pm

Той си седеше спокойно на масата и пиеше уйски с текила. След акто няколко празни чаши останаха на масата му той повдигна поглед и забеляза как едно момиче го гледа. Той я загледа и се посочи с пръст, който все едно казваше "Мен ли гледаш" но щом забеляза, че той е единствения, който може да бъде гледан се изправи. Доближи се до нея и попита:
-Какво е това желание към мен, сладурано? - след което се усмихна. Хвана я за ръката и нежно я целуна. Придвижи я до масата си и й помогна да седне, а след това седна срещу нея. Още преди да си е поръчал полъчи Уйски от една сервитьорка, която му каза "Уйскито ви, Господин Кейн" а той отговори:
-Крис.. Просто Крис.. - загледа непознатата и каза:
-Аз съм Кристиян Пейн, приятно мие.. защо ме гледахте така.. втренчено?
Върнете се в началото Go down
Вентиш

avatar

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Пон Юли 25, 2011 7:04 pm

-О, но Вие сте... демон- въздъхна Вентиш, разбрала, че положението й хич не е цветущо, макар до момента нещата да вървяха в обратната посока, което не беше типично... обикновено й се случваше повечето демони да се пробват да издевателстват над нея още в първите път минути, а на нея сякаш винаги й се налагаше да бяга, защото осъзнаваше, че не е достатъчно тренирана, за да се изправи срещу такова същество и този път може би трябваше да подходи на обратно. До сега бе видяла какво удоволствие доставя на тези същества да им се дърпаш и да се опитваш да се измъкнеш от лапите им.. трябваше да направи точно обратното.
- Това като че ми харесва.- засмя се Вентиш и се усмихна, все още не бе пуснал ръката й, но тя се постара това да не й пречи и да не демонстрира студената пот, която изби по гърба й, както и леките тръпки.- Вентиш Уинтър, може пък да се окажете най- приятното нещо днес за мен.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Пон Юли 25, 2011 7:11 pm

Той се доближи до нея и каза:
-Та.. ти разбра, че съм Демон.. това е добре - след това се доближи и допълни:
-Но съм с ангелско сърце - след това се усмихна и каза:
-Сега ще ти го докажа.. - той вдигна ръка и каза:
-Черпя всички в заведението - след което избухна емоционална радост от всички. Той използва този момент и я хвана за ръката. Излязоха от бара и тръгнаха на някъде. Единственото, с което беше облечен той бяха дънките, тениската и ботушите му. След като стигнаха в един хотел той се усмихна и каза:
-Видя ли.. не ти направих нищо през целия път до хотела ми - след тези думи я повдигна на ръце и влезе в хотела. Огледа се и каза:
-Пийна доста и я водя до стаята й - продължи към асансьора. Качи се на 11 етаж и влезе в стаята. Пусна я на земята и каза:
-А сега.. ще те науча да не се страхуваш от вампири. Забелязах, че се притесни да си в един бар с такива същества, за това реших да те доведа тук. Ето.. насаме сме.. и ... - засмях се и казах:
-И не ти направих нищо.. все още..
Върнете се в началото Go down
Вентиш

avatar

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Пон Юли 25, 2011 7:17 pm

Всичко беше толкова скорострелно, че даже не можа да разбере какво стана. Осъзна чак когато бе оставена в хотелската стая на мира, без да бъде водена или придърпвана на някъде. Остана напълно смаяна от думите на мъжа, с който току що се бе запознала. Страхувала се в онзи бар?? Естествено, че ще се страхува, та кой не би се страхувал, че е в бар с толкова много свръхестествени същества като демони, вампири, върколаци и всякакви такива, склонни към насилие.
Изгледа го невярващо и сложи ръце на кръста си, опитваща се да разгадае истинските му намерения. Наистина не разбираше ситуацията, а това не се нравеше особено много от Вентиш.
-Ти луд ли си? Разбира се, че ме е страх от насилствени същества като теб... ти... ти... не ми направи нищо.- бавно стигна до ума й самата мисъл, определено това й дойде в повече.- И защо не ми направи нещо?! Всички се опитвате да правите нещо..
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Пон Юли 25, 2011 7:21 pm

Той се засмя и каза:
-Имам си закони към мен.. Никога не насилвам момичета.. не ги удрям.. просто.. не ги измъчвам.. - след тези думи се засмя и каза:
-Пък и си прекалено красива, за да бъдеш.. измъчвана или нещо от този род.. По-скоро.. трябва да те пазя от колкото да ти направя нещо - след което я загледа и каза:
-Пък и исках да останем насаме.. Забелязах, че аз ти направих впечатление и реших.. да ти покажа не само тялото си, но и.. истинското ми аз. - след тези думи застана пред нея и попита:
-Е? Искаш ли да видиш демончето такова.. каквото е?
Върнете се в началото Go down
Вентиш

avatar

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Пон Юли 25, 2011 7:26 pm

-А- аз...- заби на изречението си Вентиш. Изведнъж руменина плъзна по бузите й, прозирайки през кожата й. Не бе очаквала подобно нещо и в момента й идеше да потъне в земята от срам. Не знаеше какво да каже, наистина... думите заседнаха на гърлото й, неспособни да излязат между устните, които бяха покрити от изкушаващо червено червило, правещо ги достатъчно сочни и примамливи.
Помълча още малко, докато плъзгаше поглед по тялото на Кристиян. Беше напълно сигурна, че без дрехи изглеждаше много по- добре, макар от сега да беше готова да му даде най- високата оценка за външен вид, която можеше да съществува. Привличаше я, но отдаде това и на огромната демонска част от него, която сигурно по принцип привличаше жените с обаянието си, обаче не можеше да отрече че и самият той го правеше.
- Ъм... давай!- махна вяло с ръка Вентиш и премигна няколко пъти, все още не можеща да се опомни. Трябваше да признае, обаче, че думите му й прозвучаха като комплименти, които завъртяха главата й скорострелно.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Пон Юли 25, 2011 7:31 pm

Той се приближаваше с бавни крачки, докато махаше тениската си. Застана точно пред нея само по дънки. Бавно ги разкопча и ги спусна надолу. Прилепи чисто голото си тяло до нейното и каза:
-Е. Вече съм достатъчно.. - целуна я страстно и езичето му се заигра с нейното. Бавно се отдръпна и каза:
-Близко.. Твой съм - усмихна се и я хвана палаво за дупето. Повдигна я и я притисна към себе си. Телцето и полепна за неговото и той попита:
-А сега ще ми кажеш.. как искаш да използваш тази.. голота?
Върнете се в началото Go down
Вентиш

avatar

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Пон Юли 25, 2011 7:39 pm

Силата на ръцете му сякаш я подлуди, карайки я едва да се задържи на краката си. Не можеше да разбере цялото това странно привличане към непознатия, но чувстваше, че това в момента нямаше значение нито за него, нито за нея. Сърцето й забумтя бясно, изразявайки странното вълнение в тялото й. Притисна се силно към него, отърквайки се по доста неприличен начин. Дланите й се бяха изпотили някак внезапно, когато бе придърпана. Прокара ги по гърдите му и нагоре към раменете, спускайки ги по гърба му.
-Аз... оставяш ме без думи.- призна си Вентиш, мъркайки в ухото му сякаш бе доволно коте от началото на запознанството им. Дъха й се спусна по врата му, сякаш изучаваше кожата му, спирайки се в основата.
- Но винаги може и по- близо... и по- голо...
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Пон Юли 25, 2011 7:44 pm

Тогава ръцете му отпуснаха захвата и нежно се спуснаха надолу. Започнаха да свалят рокличката й, а той каза:
-Аз вече нямам нищо по мен - след тези думи свали и нейните дрехи и каза:
-Вече и ти нямаш.. така че.. квит сме - целуна я отново и бавно я спусна надолу към леглото, което беше в стаята. Постави я и тялото му се надвеси над нейното малко телце. Той се усмихна и каза:
-А сега.. ще видим колко можеш да издържиш на ласките ми - с бавни целувки се спусна надолу към едно желано място. Устните му я стоплиха между краката и тя усети как влажното му езиче нахално навлезе в нея. Започна да се движи и да прави нежни движения, като се надяваше да я подлоди от удоволство. Започна да прави облизващи движения и да навлиза и излиза бавно от нея, като с ръце нежно я погали по крахата, стисна я за дупето и я притисна към себе си, за да навлезе по навътре.
Върнете се в началото Go down
Вентиш

avatar

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Пон Юли 25, 2011 7:53 pm

- По дяволите- изръси Вентиш преди да изстене високо и да назигне таза си, притискайки се повече към Кристиян.
Трябваше да му признае, че движеше езика си толкова умело и прецизно, че скоро можеше да я изкара извън кожата й... съвсем скоро. Определено не мислеше, че ще издържи дълго така. Беше прекарала доста време без да се отдава на мъж, след отбиването си в един град, където определено не се удържа, но този път й се струваше дори още по- сладък, а знаеше, че са само в началото. Вентиш си падаше по експерментите в секса и сякаш винаги бе готова да опита нещо ново, което неминуемо да й достави доза удоволствие.
Заплете пръсти в косата на Кейн и се опита да го притисне още към себе си, но просто нямаше на къде. Потръпваше, когато езика му навлизаше в нея или забързваше движенията си... имаше чувството, че възбудата расте прекалено заплашително в нея.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Пон Юли 25, 2011 8:02 pm

Той бавно излезе от нея и се усмихна, като попита:
-Май доста ти харесва - след тези думи езичето му направи една продълговата линия точно между краката й и отново навлезе лекичко в нея. Правеше спираловидни движения, когато тя усети как ръцете му я стиснаха за бузките на дупето и я притиснаха отново, но този път реши да я накрада да достигне до удоволствие, което не беше изпитвала отдавна. Едното му средно пръстче навлезе в дупето й и тя усети как се движи там. Правеше бавни движения навътре, а когато той чуваше стенанията й и наближаващия финал извади пръста си рязко и засмука с устни, чакайки да види дали тя може да издържи още повече.
Върнете се в началото Go down
Вентиш

avatar

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Пон Юли 25, 2011 8:09 pm

Подейства й толкова влудяващо, че почти накара тялото й да се разтресе от оргазма, който заплашваше да я разтресе, но Вентиш знаеше, че ако почака още мъничко, прилагайки самоконтрол върху тялото си, щеше да получи много по- голямо удоволствие.
Засмукващите я устни не й позволяваха обаче да издържи повече от две- три минути още.. Опита се да се отдръпне поне малко, за да си поеме дъх, от мъркарията и стенанията, но не й бе дадена тази възможност, мъжът просто доминираше над нея и това я караше да се възбужда още повече.
- Знам... че... можеш и по-... вече.- едва успя да прошепне Вентиш, тръпнеща под ласките му.
Изви гръб, коено я притисна до устните му...някакво нетърпение да му достави удоволствие се насади в нея, но тялото й подсказваше, че може да изчака още малко.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Пон Юли 25, 2011 8:13 pm

Той бавно прокара ръце по дупето й и започна да го масажира. Усещаше как тя се противи. Бавно прокара езиче по най-чувствителното и място и накрая навлезе за последно в нея с езиче. Направи движение прминаващо отгоре и усети как течностите й се разпространиха в устата му. Той преглътна и бавно прокара езиче отново нагоре. Премина облизвайки тялото й и достигна до устните й. Той се усмихна и каза:
-Аз мога повече. Просто го пазя за нататък. - след това я целуна по вратлето и попита:
-Та.. как и къде искаш да направим сега? - и я погледна в очите и я предизвика:
-Или.. вече не можеш повече?
Върнете се в началото Go down
Вентиш

avatar

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Пон Юли 25, 2011 8:34 pm

Вентиш се задъха, тялото й се стегна, разтърсено от оргазма, който се разля по него. Можеше да се закълне, че не си спомня мъж да е успявал да я влуди за толкова кратко време... последните пъти й се случваше даже да остава незадоволена, но този... сякаш липсата на удоволствие от онези пъти се изливаше в този път, а Вен нямаше нищо против да тръпне в ръцете на демон, макар да не бе много редно да бъде толкова близка с такова същество.
- Аз да не мога повече? Бъркаш се нещо!- засмя се задъхана Вентиш и бутна мъжа над себе си, преобръщайки ги, което им спечели място на пода до леглото.
Точно в момента за това й пукаше най- малко. Настани се отгоре на Кристиян и впи устни в неговите. Езика й игриво лизна този на мъжа, но веднага излезе от устата му, запътвайки се надолу по врата му. Вентиш зацелува гърдите му, надолу по корема, докато не достигна члена му, обхващайки го с ръка. Задвижи нежните си пръсти по него, решила да си поиграе малко така с него, преди да го поеме в устата си.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Пон Юли 25, 2011 8:40 pm

Той се усмихна и каза:
-Радвам се, че сме още в началото -тогава тя слезе с палавите си устни надолу и тогава обхвана члена му в ръка. Тя усети как той става по-голям и по-твърд. Крис се възбуди и каза:
-Тези ръце.. толкова са нежни и.. - отпусна главата си назад, а с ръце се хвана за нощното шкафче. Издиша и се я погледна. Зачака, за да види какво ще прави тя.. Имаше пълна свобода и можеше да прави с тялото му каквото си поиска, както и той го направи преди малко, а след това.. нямаше търпение да експериментира на различни места.
Върнете се в началото Go down
Вентиш

avatar

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Пон Юли 25, 2011 8:49 pm

- Но съм сигурна, че повече ще харесаш устните ми.- изкикоти се Вентиш.
Спусна се още мъничко. Езика й мина по дължината на члена му, сякаш просто за да обходи терена преди да "заработи" по него. Определено остана някак доволна от нейно си, не знайно за мъжа откритие, което насади на лицето й перверзна физиономия, обещаваща сладки усещание. Вгледа се в очите на мъжа, докато движеше езика си въртеливо по главичката на члена му. Пое го между устните си, движейки ги ту бавно, ту бързо по мъжеството на Кристиян.
Чувстваше се някак удовлетворена от това, че му доставя удоволствие. Може би беше най- малкото, което можеше да направи за това, че още не я беше убил и очевидно нямаше такива намерения. През цялото време не отделяше поглед от лицето му, следейки всяка реакция към действията й.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 8:05 am

Той се опита да остане спокоен и в началото се справяше, но след няколко минути лек стон излезе между устните му и леко отпусна глава назад. Личеше си, че е опитна и че... иска да се докаже, за това я остави там но.. по-скоро искаше тя да е там. Тя усети, че малкия му приятел може да стане по-голям, като нарастна между устните й, който го даряваха с ласки. Той се усмихна. Погледна я в очите и реши да я провокира:
-Само това ли е? Очаквах повечко от устните ти - това беше предостатъчно, но.. искаше да види дали тя е от онези момичета, който не се предават
Върнете се в началото Go down
Вентиш

avatar

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 8:17 am

Червеното й червило почти се бе изтрило от устине й, възръщайки им телесен цвят, но те скаш просто не губеха сочността си и оставаха все така примамливи, движещи се по члена му, който навлизаше дълбоко в устата й. Нямаше намерения да оставя Кристиян да диша особено много, но нямаше и намерения да му се доказва чак пък толкова. Преди всичко, Вентиш не беше толкова покорна и добра, колкото можеше да се иска на един мъж, може би ако беше завързана нямаше да има на къде да бяга, но тя не беше и това й даваше пълна свобода на движенията.
Отдръпна устните си от члена на Крис и се изкачи с тях по тялото му. Напъха езика си между устните му, впивайки ги в неовите в жадна целувка. Притисна тялото си в неговото, но по такъв начин, че да няма възможност да проникне в нея.
- Когато си заслужиш може и още.- засмя се Вентиш..
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 8:30 am

Той я хвана през кръста и каза:
-И какво трябва да направя, за да го заслужа.. - след което я погледна в очите. Целуна я нежно и палаво, но кратко и дразнещо. Искаше да я накара да иска още, но да не и го даде.. точно като нея. Бавно се завъртя отгоре й и каза:
-Или искаш да запазим хубавото нещо, за другата ни среща? - след тези думи я погледна в очите и зачака отговора й.
Върнете се в началото Go down
Вентиш

avatar

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 8:41 am

-Влуди ме! Влуди ме и ще ти дам всичко, което поискаш.- измърка Вентиш, подразнена от кратката му целувка.
Тя беше меко казано ненаситна и обожаваше да бъде задоволявана. Чувството да ти дадат това, от което имаш нужда не беше хич лошо, защото в крайна сметка оставаш доволен, обожаваше да се чувства по този начин.
Премести ръцете му на дупето си и ги накара да го загалят не особено нежно, но по начин, който й харесваше, след което обви врата му с ръце и без да пита си открадна сладка, продължителна целувка, която я наелектризира допълнително.
Имаше чувството, че нещо не й дава да пусне този мъж точно сега.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 8:48 am

Той бавно се изправи, а тя беше в ръцете му. Подхвърли я на леглото и каза:
-Идвам след секунда - влезе в стаята и държеше нещо зад ръцете си. Надвеси се над нея и тя усети как ръката му гали нейната и изведнъж "Щрак" тя беше закопчана с белезници за леглото. Той хвана и другата и ръка и я закопча. Усмихна се и каза:
-А сега.. ще те подлудя - бавно започна да я целува по вратлето с много кратки опарващи целувки, който я караха да иска все повече. Достигна гърдите й и с дясната си ръка се заигра с ендата, като започна да я мачка, а с пръсче да минава по зърното й, другата.. беше пленена от устните му. Не нежно я целуваха, а езичето му си играеше около зърното й. Правеше го с кратки паузи, за да я накара да усети как само леко я задоволява и отново изчезва..
Върнете се в началото Go down
Вентиш

avatar

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 5:37 pm

- Ти... - въздиша Вентиш, загубила ума и дума и въобще някакво желание да говори, когато устните и езика му заработиха. Усещането й даваше точно това, от което бе имала нужда последните година и малко, в които не беше била с мъж. Нежност и повече внимание, което не бе получавала дори от предишните си партньори в секса.
Изви гръб назад, което я притисна още към Кристиян. Нямаше свобода да мърда и всяко такова извиване й носеше известна доза болка в китките, където кожата й скоро щеше да почне да се протрива заради белезниците, но в момента това беше последното, за което можеше да мисли.
-... докосваш толкова прецизно... бо-...жествено.- успя да довърши изречението си Вентиш.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 5:43 pm

С бавни целувки по тялото той стигна до устните й. Езичето му се заигра с нейното и след това лекичко я захапа за долната. Отдръпна се и каза:
-Аз не само докосвам.. аз задоволявам - след тези думи отново започна да целува с устни вратлето й, докато не стигна до гърдите й. С лявата си ръка стисна гърдата й и започна да я смуче. Езичето му играеше по зърното й, а дясната му ръка нежно я погали по бедрата. Заигра се с клиторчето й, докато двата му пръста не навлязоха в нея. Той започна да ги движи и да навлиза нежно в нея, а езичето му не спираше да задоволява втвърденото й зърно. Усещаше възбудата от зърната й и влажноста между краката й. Бавно засмука с устни и се отлепи от нея. Погледна я и каза:
-А ти.. нямаш право да мърдаш - след тези думи започна да завързва движенията с пръстите си и да ги прави по груби, зъбките му захапаха зърното й и го придърпаха, като и доставиха ужастна болка. След това устните му облепиха зърното й и започнаха да го успокояват от болката с милувки и нежно минаване по него с езиче.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   

Върнете се в началото Go down
 
Далас, Тексас 1969 година.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Our Island :: В друго време ... (РП) :: 11-20 век-
Идете на: