Our Island

RPG for all
 
ИндексВъпроси/ОтговориРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
Our Friends
winners

Share | 
 

 Неро Ровиан

Go down 
АвторСъобщение
Неро Ровиан

avatar

Брой мнения : 102

ПисанеЗаглавие: Неро Ровиан   Пон Авг 22, 2011 10:37 am

Име:Неро Ровиан
Раса:Демон
Способност:Контрол над мозъка
Желана способност (такава, която мислите, че героя Ви иска да има):Силата да комбинираш на бялата и черната магия
Най-голям страх:От неизвестното
Любима ситуация, в която героя Ви се чувства най-способен да пише РП:В откачени моменти и при закачки.
Ситуация в която имате най-малко опит в писането на РП:В сериозни РП.
Какво желаете да постигнете посещавайки това училище:Да повдигна и усъвършенствам нивото си на писане на РП.
Върнете се в началото Go down
Директорката

avatar

Брой мнения : 12

ПисанеЗаглавие: Re: Неро Ровиан   Пон Авг 22, 2011 11:59 amЗдравей, Неро! Ти се превъплати в ролята на детегледачка на детето на шефа си и го върна страшно доволно, след като спретнахте няколко пакости. Разкажи ни за тях.

(краен срок за изпълнение на задачата 27.08.2011г. 00.00 h)
Върнете се в началото Go down
Неро Ровиан

avatar

Брой мнения : 102

ПисанеЗаглавие: Re: Неро Ровиан   Съб Авг 27, 2011 1:33 pm

Историята на пакостливите Неро и Рен
Беше 8 часа сутринта и както Неро се прибирираше към къщата си мъртво пиян едвам карайки колата си по прашните улици, така и изведнъж магически телефона му зазвъня. Със триста зора той отби, като при акцията за малко да блъсне едно коте, но слава богу явно се е видяло в късмет,а не бе станало на палачинка. Още леко стрестнат от изникналата котка, Неро извади телефона си и видя на малкото дисплейче името на човека, който най-малко би му звъннал даже и живота му да зависеше от това. С лек възглас на вълнение Неро натисна залената слушалка:
-К'во става шефе? За какво ми звъниш сегааа?- попита той, като леко провлачи последната дума, но все пак не бе лесно да говориш на 6 литра водка.
-Неро, къде си идеот такъв нали трябваше да дойдеш да гледаш сина ми?- попита ядосано Жерев- Един път те питам за услуга, я чакай даже не е услуга, ако си искаш работата веднага си довличай тук.
-Ох, доооооооообре.-отговори демонът и затвори. Много неща му се бяха насъбрали напоследък, а сега и да гледа лапето на Жерев, е това бе черешката на тортата. Раздразнено запали двигателя на колата и отпотегли към крайбрежната вила на Жерев.
След половин час той стигна благополучно до вилата. На преднат врата вече го чакаше висок русокос мъж със синьо-зелени очи и на колко 30, с размерите на трикрилен гардероб, и едно малко леко дундаво момченце, което досущ приличаше на баща си. Излизайки от колата Неро се запъти към тях, като си мислено си отбеляза, че бащата изглежда доста по-развълнуван отколкото сина си, но това бе друг въпрос. Жерев го посрещна на половината път към вратата и започна да дърдори:
-Знаеш ли от колко време те чакам! Хайде отивай при Рен и внимавайте да не прави пакости. Достатъчно ми бяха неприятностите от миналия път.-последните думи бяха изречени като предупреждение за смътна присъда, но това не направи голямо впечатление на демона, тъй като Жерев бе доста "драматична" личност.
-Добре, но ми дължиш почерпка по демонски.-леки пламъчета озариха пияните му златисти очи и се отправи към пухкавото човеченце, което го гледаше все едно премисляше кога точно да го прецака и да му вземе портфейла. Неро бе майстор на кражбите и белите, и от пръв поглед можеве да разпознае пакостника, а това си беше едно малко дяволче, на което му трябваше още малко да поработи, за да стане перфектния пакостнок. Още не бе прекрачил прага,когато се чу как поршето на шефа му отпраши с поне 100км/час. Без да обърне внимание на детето той си влезна във вилата все едно си влиза в къщи и отиде да вземе от хубавия алкохол на Жерев, които винаги криеше в шкавчедо до леглото си.
След 5 минути се появи със старо гръцко узо на поне 50 години и доволно отпи една глъдка от спиртната течност и се просна на дивана. През това време малкия Рен явно не е стоял като пън на предната врата, а бе седнал на отсрещното канапе и играеше на някаква телевизионна игра от тези, в които кръвта се лееше като червено вино от телата на престреляните. Ако Рен бе толкова добър в реалните убийства, колкото бе във виртуалните сигурно щеше да бъде един от най-скъпо платените убийци на века. Изведнъж нещо му дойде наум. И без това нямаше какво да прави, а пък защо да не спретне някоя пакост на някой, а и хем искаше изпита дали са се подобрили уменията на русокосото хлапенце до него. С развълнуван глас той се обърна към детето и заговори:
-Хей хлапе! Какво ще кажеш да излезем и да се позабавляваме?- попита той Рен.-Щом баща ти може ей така да излезне защо не и ние?-и при двата му въпроса детето, нито отговори, нито се обърна, демонът бе свикнал как да намира цаките на хората, а на едно малко момченце найстина беше като детска играчка. Вече с уверен и развеселен глас той заговори:
-Добре аз пък ще излезна навънка- казвайки това се надигна от дивана и продължи- и ще отида навънка да спретна някоя пакост.-Както бе сметнал детето веднага се обърна с пламнали сини очи и с лукава усмивка все едно бе син на самия Хермес и отвърна.
-Добре, но къде и на кого ще правим пакостта?- каза той-А бавачке?- при последната дума Неро го погледна с леко заплашителен
поглед, но детето нетрепна. Явно бе свикнало да дразни и да си играе с огъня."Ееее най-накрая светно дете."-мислено си вика демонът-"От векове не
съм срещал такава стока и то трябваше да се окаже синът на шефа ми."-леко смутено добави и замисли план за действие.
След половин час бе взел всичко необходимо за осъществяването на пакоста, а Рен го бе светнал за няколко потенциални жертви. С наперени походки те излезнаха от къщата и се отправиха към колата на Неро. След 10 минуте те вече бяха на половината път до главния щаб на Междуизмеронно известната организация на Жерев. След още 5 се озоваха във парнкинга. Слизайки от колата те се отправиха към задния вход, който водеше към склада, а от там имаше разклонения за лабораторията и асансьора. Те се бяха отправили към лабораторията. Естествено сградата не бе малка и им трябваше един солиден половин час, за да стигнат до нея. Щабът имаше поне 400 етажа, към които не се вписваха подземните, тъ както му се казва Емпайър Стейт Билдинг пасти да яде пред тази постройка изцяло остъклена и приличаща на диамант отдалече. Влизайки в лабораторията и двамата се разделиха и започнаха да събират най-различни отвари. Общо взето каквото им паднеше пред очите, а след това взеха няколко сухи "билки", ползвани за халиционогенни. Следващата стъпка бе да се изкаат со 126 етаж, на който имаше един огромен басейн ползван от персонала. Докато стигнаха до там на басейна вече бе пълно с хора. Бързо се промъкнаха в мъжката съблекалня и намериха едно казанче, в което смесиха всичките отвари и съставки. От всичките неща вътре се вдигаше пара в най-различни цветове, пък даве по едно време и дъга се образува. сега единствения им проблем бе как да отидат до басейна незабелязани и да изсипят съдържанието на казана в него. И двамата седнаха да умуват докато Рен не проговори:
- Бавачке, нали басейна се пречиства?
- Естествено малчуганче, какво искаш всички да плуват в мръсотия.-отговори на бъпроса му учъдено Неро.
-Ами тогава- започна расъжденията си Рен- защо не изсипен казана във тръбите и спрем пречистващите филтри и не оставим само циркулацията на водата да дейстава?- предложи Рен със сини огньове пламнали в очите му, а Неро го гледаше все едно току що бе нацелил джакпот на стойност 30 милиарта галеона. Все още леко шашнат Неро заговори:
- Добре ти отвлечи вниманието на хората докато аз се промъкна при тръбите. Става ли?- попита го демона и пакостничето само кимна с глава и се изтреля навън през вратата на мъжката съблекалня. Беше лесна работа да се справи с казана тежащ 30 кила. Все пак не бе идеот и направи смаляваща магия, а след това запуши отвора с една тапа и последва малчугана навън.По шезлонгите се бяха разпльокали поне половината организация, а басейна бе пълен с плуващи същетва, които дори неподозираха, че запоследно ще им се прииска да плуват в служебния басейн. С бърза крачка Неро се вмъкна през врата гласяща "СТРОГО ЗАБРАНЕН ВХОД ОСВЕН ЗА ПОДРЪЖКАТА" и се озова в стая пълна с тръби. Без да се му дава размисли той извади казана и му придаде същата големина като преди и развъртя капачката на главната тръба, като преди това спря почистващите филтри, а водата все още течеше със бързо темпо. Знаейки, че има малко време докато водата спре да циркулира той изсипа съдържанито на казана в тръбата. След броени секунди се чу неземен писък от басейна. На бегом демонът се изниза и отиде да гледа как водата бързо стана мътна и същетвата в нея станаха или наполовина тигър, лама, риба или някоя птица, или ставаха комбинация от всичко по малко. Двамата с Рен и остатъка от организацията се спукаха да се хилят на ефекта от отварите, докато изведнъж до него не се появи Бенефикс с амииии... още една глава и пет крака. Като я видя Неро не устоя на прилива на смях и падна на земята неспирайки да се смее, а до него Рен направо затропа с юмруци по циментирания под. Бенефикс още седеше и гледаше изпитателно Неро докато той след още 10 минути смях не се изправи и чак тогава тя заговори:
-Ако мислиш, че ми е толкова смешно жестоко се лъжеш. ОМИТАЙ СЕ ОТ ТУК ПРЕДИ ДА ТИ ВИДЯ СМЕТКАТА!!!!- на Неро и Рен не им трябваше втора покана и с 300 се ометоха от организацията и се качиха във колата. Още развълнуван Рен запита:
- А сега какво ще правим Неро, а, а, а? Хайде искам още пакостиииииии!!!!!- нарочно удължавайки последната дума, защото знаеше, че за неро няма по голямо удоволствие от това. Леко примирен последователя на Луцифер отговори:
- Добре, но на кого сега? Аз нямам намерение да се връщам в организацията поне 1 век, но сега мъник предлагай на кого да си направим шегичка. Но какво ще кажеш утре пак да те взема със себе си, защото вече сигурно бащати се е върнал и те търси.- момченцето го изглед с доволни очи, които вече нахвърляха следващия план безпроблемно. След половин час стигнаха до вилата, като през пътя Жерев бе звънял поне 5 пъти да пита къде му е скъпоценното момченце и да настоява да се приберат по-бързо. Оставяйки малчуганчето при баща си той се отправи към най-близкия бар, за да се почерпи за така добре свършената пакост.
Върнете се в началото Go down
Строгия учител

avatar

Брой мнения : 22

ПисанеЗаглавие: Re: Неро Ровиан   Нед Авг 28, 2011 8:48 am

*1. Дължина и смисленост - 10
*2. Правопис - 8 (има правописни и пунктуационни грешки)
*3. Описание, тази оценка ще следи за повторения и богатството на речника Ви, както и дали описвате мястото и героя си, достатъчно добре - 8 (почти липсват описания на героя и обстановката, но пък се справяш перфектно с действието, има несъответствие с предоставената снимка и описанието на малкия Рен )
*4. Изпълнение на задачата - 25 (задачата е изпълнена, но си оставил отворена вратичка за продължение, което не е особено добре за едно планирано РП)

Обща оценка: 51 т.
Върнете се в началото Go down
Директорката

avatar

Брой мнения : 12

ПисанеЗаглавие: Re: Неро Ровиан   Нед Авг 28, 2011 9:16 am

*1. Дължина и смисленост: 9 (леко хаотично на места)
*2. Правопис: 7 (Слагаш запетайки там където няма нужда от тях и липсват там, където ттрябва да ги има. Пропускаш букви и допускаш правописни грешки)
*3.
Описание, тази оценка ще следи за повторения и богатството на речника
Ви, както и дали описвате мястото и героя си, достатъчно добре: 8 (Имаш неточности в описанията)
*4. Изпълнение на задачата:28 (Стои малко недовършена, но като изключим това всичко е точно)
Общ брой точки: 52
Върнете се в началото Go down
Строгия учител

avatar

Брой мнения : 22

ПисанеЗаглавие: Re: Неро Ровиан   Нед Авг 28, 2011 9:45 am

Има предоставена задача в "Магичната зала"!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Неро Ровиан   

Върнете се в началото Go down
 
Неро Ровиан
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Our Island :: Задачки закачки (планирано РП) :: Даскалото :: I Семестър-
Идете на: