Our Island

RPG for all
 
ИндексВъпроси/ОтговориРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
Our Friends
winners

Share | 
 

 Далас, Тексас 1969 година.

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Вентиш

avatar

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 6:06 pm

Вентиш изписка, когато усети болката в гръдта си. Опита се да се дръпне, но това единствено я накара да я заболи още повече, отпусна се, отказала се от всякакво дърпане и тогава усети как мокрото езиче на Кристиян започна да я успокоява, доставяйки й удоволствие, което беше в пълен разрез с усещанията й от преди малко. Отново беше задъхана и не можещата да си поеме дъх нормално.
Движеше леко таза си в синхрон с движенията на пръстите на Кристиян. Устните й искаха да докосват отново неговите, но очевидно не й бе позволено и трябваше да се примири с това положение, в което получаваше толкова много всъщност..
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 6:37 pm

Той се усмихна и с езиче оставяше влажна следичка към вратлето й. Захапа я за брадичката и достигна устните й. Целуна я страстно, а пръстите му забързваха движението. Той грубичко разтвори пръсти, за да я разтвори отдолу и тя усети как клитора й беше задоволен от трето пръстче. Той започна да навлиза с три пръстчета в нея и бавно отлепи езичето си от устните й. Усмихна се и попита:
-Искаш ли да те отключа?
Върнете се в началото Go down
Вентиш

avatar

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 7:07 pm

- Искам те в себе си!- прошепна едва едва Вентиш.
Трите му пръста я влудяваха достатъчно, за да бъде на ръба на нов оргазъм, но нямаше да си позволи да свърши преди да усети набъбналия му член в себе си, който й обещаваше исканото удоволствие, заради което всъщност се бе оставила в ръцете му. Не й пукаше дали ще бъде вързана или не, просто искаше мъжеството му в себе си, искаше да почувства как я изпълва приятно и да я докара до върховното удоволствие, а после да пробват и още нещичко, след което, Вентиш беше сигурна, че щеше да е трудно да се задържи на краката си от умора, но нямаше никакво значение.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 7:18 pm

Той я погледна и каза:
-Така ли? - след тези думи устните му се спуснаха по стомахчето й, а пръстите му бавно излизаха от нея. Заиграха се с клитора й, но след малко го оставиха на спокойствие, защото той беше между краката й. Ръцете му я погалиха по кръстчето и стигнаха гърдите й, а устните му целуваха стомахчето й. Той стоеше на колене до нея и се изправи, като нежно отърка достойнството си в нейното без да навлиза. Осещаше я. че ще свърши и искаше да я подлоди.. Да я докара до оргазъм точно, когато навлезе. Още с първото си проникване щеше да я накара да свърши. Отъркваше се нежно в нея, когато движеше тялото си нагоре към нея и след това слизаше на долу. Устните му си играеха с гърдите й и стигнаха до стомахчето й. Той я погледна в очите и каза:
-Докажи ми колко много ме желаеш - и се усмихна чакайки да види какво би направила, за да навлезе в нея.
Върнете се в началото Go down
Вентиш

avatar

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 7:36 pm

Едва издържаше вече, но смяташе да поиздържи още малко. Искаше да го усети в себе си и щеше да постигне това, колкото и да й костваше. Искаше да усети члена му, движещ се в нея. В момента би дала всичко за това.
Отърка тялото си в неговото, сякаш само за да загрее. Вентиш беше мъничка и гъвкава, беше способна да се извие по всевъзможни начини. Надигна таза си и после го натисна надолу, опитвайки се да накара члена на Кристиян да навлезе в нея, но краката й трепереха от възбудата и някак си просто изплъзна нещата, неуспяла.
- Моля те.- простена някак жално, сякаш беше ранено животно..
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 7:41 pm

Той продължи да се движи и да завърква търкането на пениса си в клитора й. Усмихна се самодоволно и каза:
-Виждам че се мъчиш - след тези думи усещаше, че тя ужастно го желае. Целуна я страстно, а ръцете му се заиграха с гърдите й, като леко ги мачкаха. Той я хвана за дупето и каза:
-Ако искаш да навляза в теб.. ще ми дадеш да те измъчвам цяла вечер.. все пак съм демонче.. нали? - след тези думи се усмихна и тя усети как главичката му я докосва отдолу. Още малко и щеше да навлезе, но не го правеше. Целуна я по вратлето и попита:
-Е? Какво решаваш?
Върнете се в началото Go down
Вентиш

avatar

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 7:51 pm

Изстена още по- жално, когато усети главичката му, притисната в себе си. Усети как сърцето й се бе разтупкало, пред чувствайки прекрасното чувство, което обаче разума й знаеше, че щеше да си получи след доста измъчвания тази вечер, обаче ако наистина го искаше трябваше да се съгласи.
- Прави с мен каквото поискаш, стига да те усетя в себе си поне веднъж тази вечер.- изстена Вентиш, задвижила таза си, което го караше отново да й доставя удоволствие, отърквайки се в нея.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 7:54 pm

Той се усмихна и се доближи още повече. Захапа ушето и доста силно и каза:
-Добре.. получаваш награда - тогава тя усети как той навлезе рязко в нея. Вкара го докрай и усети колко влажна беше от тази възбуда, която и беше доставил. Задвижи се в нея и започна с въртеливи движения, чакайки я да се отпусне и да свърши, а езичето му се придвижи по бузката й и я целуна страстно. Усмихна се и каза:
-Приготви се за дълга и страстна нощ, защото.. ще бъда доста лош - след тези думи той продължи да се движи навътре навънка и попита:
-Какво избираш? Топло или студено.. като за начало?
Върнете се в началото Go down
Вентиш

avatar

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 8:04 pm

Тялото й бе напрегнато, когато той проникна в нея и може би затова изпита съвсем лекичка болка от това, но гадното усещане изчезна още на второто му движение. Отпусна се и в следващия момент тялото й отново беше разтърсено от оргазъм, който я накара да се стегне заради конвулсиите. Изстена силно, а стона й се разнесе из цялата стая, докато се наслаждаваше на прекалено приятното усещане.
Кристиян обаче не смяташе да й дава почивка като продължаваше да се движи в нея, което едва никак не й помагаше да си поеме дъх. Трябваха й минута и малко за да се успокои и да успее да отговори.. Определено се падаше по горещите неща, студеното някак си я привличаше, но по доста по- различен начин..
- Топло..- прошепна в ухото му Вентиш и захапа лекичко меката му възглавничка.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 8:14 pm

Той забави движението и й каза:
-Добре.. почини си за малко - след тези думи отиде до другата стая. Върна се с една чантичка, на която пишеше "горещо" и каза:
-Е.. Избра си мъчението, което ще ти хареса. - той бръкна в нея и извади един вибратор. Беше целия метален, а Крис се усмихна и каза:
-Сега.. ще те накарам да полудееш от удоволствие - извади една запалка и започна да нагрява вибратора, щом топлината му беше повишена той изгаси запалката и го плъзна по бедрото й. Метала беше топъл или по-скоро горещ и се доближаваше до най-скъпоценното и място. Той се усмихна и каза:
-Понеже издържа толкова, а и си почина.. Малко.. аз идвам отново - вибратора мина по клитора й, но той поклати глава и каза:
-Тази дупчица си е моя - след това слезе още малко надолу и тя усети как горещия вибратор навлезе в дупето й. Беше рязко и грубо. Той го включи на максимална биврация и каза:
-А сега.. - забеляза, че това раздвижи тялото й и той използва момента, че се е разкрачила и извила към него. Натика отново много по рязко, по-грубо пениса си в нея и навлезе до край. Усещаше топлината и вибрацията от металното нещо в нея. Усмихна се и я целуна страстно, като каза:
-И да знаеш.. само в началото сме - започна да се движи и да прави леки въртеливи движения, като вибрацията възбуждаше и него. Члена му се уголеми колкото може и той попита:
-А за награда.. искаш ли след това, аз да съм вързания? - и я погледна предизвикателно, като насочи устните си към гърдите й, като захапа лекичко зърното й, засмука го и започна да го гали с езиче.
Върнете се в началото Go down
Вентиш

avatar

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 8:32 pm

Вентиш почти изпищя, когато мъчението й започна. Не си представяше точно това, когато й се каза горещо, но нямаше много против, макар да не бе давала чак така да си играят с тялото й, както си позволяваше демона... определено щеше да му го върне подобаващо, когато дойдеше неговия ред да бъде вързан.
Единственото, което направи беше да кимне в съгласие на последния му въпрос, не беше сигурна че почивката й беше достатъчна, но все пак беше вярно, че я остави за мъничко на мира... простена, опитвайки се да се дръпне или да стегне мускулите си, за да изкара металното тяло от себе си, което й причиняваше известна доза болка, която тя не харесваше по никакъв начин.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 8:41 pm

Той я погледна и забеляза опита да се освободи. Завъртя се леко и с коляно притисна вибратора, който отново влезе на дълбоко. С ръка хвана левият и крак и го качи на рамото си. Така беше свободен да притиска вибратода и да навлиза в нея. Погледна я в очите и попита:
-Искаш ли това нещо да излезе от теб? - и я загледа любопитно. Устните му се заиграха по крачето й, като го целуваха и захапваха. Той се усмихна и допълни:
-Ще го извадя при едно условие.. - след тези думи се усмихна и и каза условието:
-Ще свърша в теб.. и след това.. ще ме накараш да свърша отново.. няколко пъти.. и колкото по-бързо го направиш.. толкова повече време ще имаш, за да си играеш с мен.. Искаш ли?
Върнете се в началото Go down
Вентиш

avatar

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 8:55 pm

- Луд ли си?!!- извика Вентиш повече заради болката, отколкото от учудване.- Аз съм човек, не искам дете.
Изстена отново и отново.. Все още усещаше натрапчивата болка, смесваща се с удоволствие в някаква степен. Можеше да си признае, че до някаква степен й харесваше да бъде измъчвана, но определено можеше да пропусне болката, макар високия праг, който имаше спрямо нея.
- Точно това няма да ти дам!- категорично отказа Дармах, сигурна в думите си... Може би не беше готова на всичко, за да разкара вибратора от себе си.. Беше съгласна на нещо друго но не и да свърши в нея, това беше напълно изключеното от позволените неща. Нямаше никакво намерение да гледа деца е тем подобни..
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 9:01 pm

Той се усмихна и каза:
-Когато казах в теб.. нямах впредвид тази дупка.. - след това я целуна и коляното му притисна по-силно металното нещо. Той се усмихна и каза:
-Ти ще избереш къде.. - след тези думи той я облиза по устните и допълни:
-Да не мислиш, че искам да ставам баща? - след тези думи той размърда леко коляното си, за да може да усети как нещото се движи в нея и той каза:
-Ако искаш мога да извадя сега.. това топло нещо от теб и след това ти да ме вържеш, но... какво ще получа аз в замяна на това?
Върнете се в началото Go down
Вентиш

avatar

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 9:11 pm

- Каквото пожелаеш!- отвърня Вентиш някак успокоена от факта, че ще бъде пощадена от девет месечно тръпнене и целоживотни притеснения... преди всичко, тя беше просто малко по- надарен човек от обикновеното.
Отново се опита да се отдръпне, но и този път не се получи. Искаше да се освободи от това нещо в себе си, не го искаше по никакви обстоятелства, дори от това да зависеше живота й. Чувстваше още приятното навлизане на пениса на Крис в нея, това беше наистина идеалната част в момента, но винаги можеше по- добре от сега... щеше да си поиска по- добре, а в главата й вече се въртяха няколко идеи за подобаващото връщане на демона..само да дойдеше неговия ред и щеше да го влуди.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 9:16 pm

Той бавно се отдръпна. И излезе от нея. Тя усети как ръката му притисна вибратора. Направи няколко въртеливи движения и го извади рязко от нея. Захвърли ко на страни и се покачи нагоре. Тя забеляза пениса му точно между гърдите й. Крис се усмихна и каза:
-Това не го бях правил отдавна. - хвана хрубо гърдите й и ги притисна към члена си. Започна да го движи, като го доближаваше към устните й и каза:
-Готова ли си за смяна на ролите? - след тези думи той забързваше и мачкаше гърдите й. Усещаше как ще свърши и нямаше търпение да се сменят, но преди това.. щеше да изпълни задачата от горещото.. щеше да я дари с горещата си течност, която се надяваше и тя да желае.
Върнете се в началото Go down
Вентиш

avatar

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 9:25 pm

Във Вентиш се бе насадило някакво почти пълно чувство на нежелание, което беше нетипично за нея, но усещаше от колко нежни ласки имаше нужда в момента, корено различни от тези, които получаваше. Ръцете на Кристиян докосваха някак грубо кожата й, а члена му достигаше почти до устните й, но все пак не успяваше за милиметри.. Извърне глава непокорно, макар да нямаше търпение да я пусне и да я остави да си поиграе с него...щеше да бъде толкова сладичка игра, че може би щеше да й хареса също толкова..
- Напълно готова- промълви Вентиш.. Хайде, вече нямаше търпение за своя ред, който й с струваше толкова сладък и приятен..
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 9:30 pm

Той усещаше краят си. Продължаваше с движенията между гърдите й, а главата и беше леко извъртяна сякаше не го желаеше. Тя беше... една непокорна жена, но той искаше да я ядоса, само за да е.. по-сладко груба с него после. Тогава тя усети как той се доближава към устните й, по-скоро как члена му се доближава към нея. Грубичко извъртя главата й към себе си и я целуна, за кратко, като каза:
-Тогава.. спечели си го - след тези думи тя усети как притисна члена си към устните й. Някак си грубо я накара да го поеме, но тя усети как ръцете и бяха освободени и в този момент спермата му се разпространи в нея. Той бавно извади приятелчето си от устата й и каза:
-Мисля, че си спечели една незабравима вечер - показа белезниците които държеше и каза:
-Вече съм изцяло.. твой..
Върнете се в началото Go down
Вентиш

avatar

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 9:40 pm

Вентиш се изправи до седнало положение, а топлата течност започна да се стича от крайчеца на устата й на долу по брадичката, капейки по леглото. Ловецът разтри китките си, по които бяха останали червени следи и определено щяха да останат белези известно време, но щеше да го преживее все някак, нали? Два белега повече не бяха нищо толкова фрапиращо като други, които бе получила.
Остави течността да се излее извън устата й и се обърна към Кристиян, който на края не се бе държал много мило, което си спечели настървението си да му го върне. Пресегна се, подскачайки лека... мълчаливо улови белезниците и бутна назад демона. Прехвърли единия си крак през него и седна в скута му, а бялата течност вече капеше по неговото тяло. Ръцете му се оказаха закопчани по същия начин както нейните, дори по- стегнато. Ключа, който вървеше с белезниците остана в ръката на Вентиш, която моментално се изправи от леглото и стъпи здраво на краката си, оставяйки Крис самичък на леглото. Приближи се до прозореца. Отвори го леко и в следващия момент ключа полетя през него. Със самодоволна усмивка скръсти ръце пред гърдите си..
- Къде казваш, че е банята завързани ми господине?
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 9:44 pm

Той я погледна съвсем спокойно и каза:
-Вратата ето тук - и посочи една врата. Настани се удобно на леглото и каза:
-А да.. и не бях толкова груб. Можех да те накарам да глътнеш течноста - и се засмя. Отпусна се на възглавницата и каза:
-Имаш колкото си искаш време.. Аз съм тук.. и те чакам.. няма къде да ходя - засмя се и се отпусна на леглото, като зачака момичето.
Върнете се в началото Go down
Вентиш

avatar

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 10:01 pm

- Добре, чакай ме.- засмя се Вентиш и изчезна зад вратата, озовавайки се в банята.
Имаше нужда от дълга вана, която да отпусне, или пък бърз със студена вода. Бегло оглда помещението, съдържащо мивка, душ, вана и всичко необходимо за една бяна. Шмугна се моментално под душа и пусна ледено студената вода, която някак си успокои цялото й тяло, карайки го да релаксира по особено не стандартен, но приятен начин...определено вече щеше да избира студено, а не топло, защото топлото й излезе доста соленичко и леко неприятно. Прокара пръсти през дългата си тъмна коса, разпилявайки я мокра по гърба си.
След около десет минути отново влезе в стаята при Кристиян с усмивка и му подари една въздушна целувка, оглеждайки се за дрехите се. Не намери много от бельото, но горните си дрехи определено ставаха за нещо и тя побърза да ги навлече..
- Как ти е вързан? - попита развеселена Вентиш..
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 10:05 pm

Тя не получи отговор от Крис. Той стоеше с разперени, завързани ръце и разкрачени крака. Косата му прикриваше лицето му, но.. не само това.. Тя не получи отговор, защото очите му бяха затворени. Той беше заспал спокойно. Дишаше очестено.. забелязваше се от движението на гърдите му. Отпуснат в меката възглавница той беше заспал и не мислеше скоро да се събужда. Отпуснат на завивката си просто вдиша и издиша и.. пълна тишина, след въпроса на Вентиш
Върнете се в началото Go down
Вентиш

avatar

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 10:14 pm

Вентиш регистрира мълчанието от страна не мъчителя се и товя я озадачи, карайки я да се обърне предпазливо, за да провери дали не се беше измъкнал и след малко щеше да й скочи.
Обаче това, което видя нямаше нищо общо с картинката която очакваше. Изведнъж изпадна в първична ярост, която я обхвана при вида на спящия демон. Искаше да разкъса нещо, да счупи каквото и да е. Ръката й помете всичко от нощното шкафче, поваляйки нещата на пода. Вазата се разпиля на малки парченца, заедно с другите чупливи предмети..
- Да съм ти дала да заспиваш??- почти изпищя Вентиш, неспособна да укроти гнева си..
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

avatar

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   Вто Юли 26, 2011 10:17 pm

Той се размърда и завъртя главата си на другата страна. Измрънка:
-М-м-м - и отново се отпунса. Усмихна се и каза нещичко на сън. След което застана в неудобна поза. Отпусна на леглото продължи да и мълчи. Явно нямаше намерение да се събужда... Какво щеше да направи измъчената, за да привлече вниманието му.. или по-скоро.. искаше ли да му привлича вниманието или просто щеше да стой на разтояние от страх?
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Далас, Тексас 1969 година.   

Върнете се в началото Go down
 
Далас, Тексас 1969 година.
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Our Island :: В друго време ... (РП) :: 11-20 век-
Идете на: