Our Island

RPG for all
 
ИндексВъпроси/ОтговориРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
Our Friends
winners

Share | 
 

 Ранчо Саутфорк

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Christian Kane

Christian Kane

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 3:35 pm

Крис реши да действа. Бяха четворка на едно легло, а Сторм и Али бяха облечените.. и бяха отгоре. Той прокара дясната си ръка по Али и започна да я съблича с нея. Личеше си опита да съблича с една ръка, а с лявата.. Започна да маха рокличката на сторм, която усети ръката му. И двете му ръце се плъзнаха по дупетата на момичетата и след няколко секунди стояха по бельо отгоре. Той ги огледа. Погледна към Кат и каза:
-Еми.. с теб май ще сме вързаните - засмя се и ги погледна. Зачуди се и попита:
-Ако искате въже.. трябва да си вземете от шкафа.. има ласо.. - след това ги загледа и се усмихна. Ръцете му притиснаха Сторм и Али надолу. Русокосата се притисна към Рижавокостата и телата им залепнаха едно за друго. Тогава реши да ги остави без да се меси. Погледна Али. Притисната към него. Малкото и телце беше потънало в неговото и той попита:
-А ти Али.. какво искаш сега? Искаш ли да ме вържеш здраво, за да ме обуздаеш?
Върнете се в началото Go down
Екатерина Джеймс Персивал

Екатерина Джеймс Персивал

Брой мнения : 124

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 4:48 pm

Екатерина измърка в ухото на покровителката си, доволна от близостта й. Тялото й бе настръхнало, гърдите й се опряха в тези на Сторм, отърквайки се в нежната й кожа. Невежата се изкикоти, впивайки устни в тези на русокосата. Не си бе мислила, че толкова бързо ще й хареса при големите и така бързо ще свикне с игрите им.
Пръстите й се спуснаха по гърба на русокосата до дупето й. Пъхнаха се под бельото й и стиснаха не особено нежно дупето й, мачкайки го . Чувстваше кожата й толкова приятно мека и някак й се струваше прекрасно да я докосва. Намери устните й и напъха езика си между тях, лизвайки нейния игриво сякаш само за да го разбуди и да го накара да поиска пак.
Върнете се в началото Go down
Алисия Коул

Алисия Коул

Брой мнения : 127

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 8:05 pm

Алисия забеляза, че Крис остави Кат и Сторм да играят своята игра, а тя вече бе решила какво да прави с мъжа пред себе си. Забеляза как пръста му посочи шкафа, за който преди минуткаа говореше. Там може би щеше да намери въже. Стана от момчето полу гола и отиде до там като отвори чекмеджето търсейки ласото. След малко отки едно въже и го взе като уви юаст от него около ръката си. Усмихна му се первезно изабеляза калбойската шапка, закачена на закачалката. Взе я и я сложи на главата си махайки очилата.
Оношо отиде до Крис и се настани в скута му. Отви въжете от ръката си и леко мина по неговата завързвайки въжете около него, а след това и около леглото. Взе другия край и невно хвана ръката на Кат като я допря до тази на Крис и ги заърза здравияко. С помоща на Сторм и другата ръка на Кат беяе завързана и за леглото. Бутна назад мъжът и се покатери стигайки нивото на лицето му.
Върнете се в началото Go down
Сторм Блейд

Сторм Блейд

Брой мнения : 22

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 8:44 pm

Сторм се усмихна палаво. Прокара ръка по тялото на Кат и след секунди девойката се оказа без дрехи, защото ръцете на Сторм бяха доста дръзки и бързи.
-Сега се отпусни. -Прошепна синеоката и запоочна да целува корема и бедрата на Кат. Езикът ѝ е плъзгаше бавно, докато не достигна мястото, което целеше... Едната ѝ ръка бавно се плъзна между краката ѝ, като започна да гали нежно.
Сторм погледна към лицето на Екатерина, за да види как ще реагира вече вързаната ѝ събеседничка.
След секунди езикът ѝ последва ръката.. Другата ръка галеше корема на момичето. От време на време Сторм хвърляше поглед към другите в стаята, които май също се забавляваха добре.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

Christian Kane

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 8:47 pm

Крис беше завързан, а отгоре му беше Али с каубойската му шапка. Усмихна се и каза:
-Е? Явно първата ездачка е готова да яхне дивото конче. - засмя се и допълни:
-Надявам се и трите сте готови за дъ-ъ-ълга вечер... а може и сутрин, защото имам достатъчно енергия за всяка една от вас и.. обещавам ви.. това ще е една запомнеща вечер.. а може и няколко вечери.. зависи колко искате да останете.. И с това ви казвам - целуна Али страстно, като погледна към Сторм и Кат и продължи:
-Добре дошли в моята къща.. всяка вечер ще е такава - и остави момичето да прави каквото иска.
Върнете се в началото Go down
Екатерина Джеймс Персивал

Екатерина Джеймс Персивал

Брой мнения : 124

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 9:04 pm

Екатерина се оказа завързана също като домакина си, а това в момента й се струваше толкова прекрасно, че нямаше на къде повече. Чувстваше се прекрасно в компанията на Сторм, но не беше много убедена, че ще има смелостта да допусне домакина си до себе си в такава близост, още от малка беше леко преднамерена към мъжете, което можеше да й изиграе лоша шега. Може би трябваше да бъде по- опианена, за да не й пука достатъчно... хич не беше сигурна в това, което щеше да става от тук нататък..
Цялото й тяло потръпна и настръхна под ласките на русокосата, показвайки колко много му харесва. Всичко за Екатерина бе ново в изключителна степен, никога на ба докосвана от някого, дори самата тя не се бе докосвала по такъв начин и в момента всичко й се струваше толкова ново и някак неизвестно като осезаемост. На лицето на червенокосата се изписа сладка физиономия, която предвещаваше колко много ще й хареса..
Върнете се в началото Go down
Алисия Коул

Алисия Коул

Брой мнения : 127

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 9:16 pm

Али постигна нещото, което искаяя, а мислеяе, че той нямаше да се даде лесно. Успешно той я целуна страстно, а тя усети колко сладки са устните му. Усмихна му се и започна бавно да целува врата му слизайки невжно надолу.
Ръката и шареше по голия му корем като след това облиза и тази гола част от тялото му. Другата и ръка доставяше удоволствие на Сторм като минаваше леко по бедрата и, но трудно щеяе да намери достъп до невната част от тялото и, поради причина, че доста се мърдаяше с цел да подлуди от удоволствие Кати, която точно сега се разтапчяа в ръцете на сексапилната Сторм.
Погледна ги замалко и след това отново устните и се прелепиха за тялото му. Те стигнаха до приятеля му и точно тогава Али усети широката самодоволна усмивка на лицето си. Премести ръката си на юлена му и невно го докосна като му се усмихна прехапвайки устни.
Точно сега искаяе да вкуси отново онези устни. Надигна се без да маха ръката си от там и започна да го целуша преплитайки език в неговия.
Върнете се в началото Go down
Сторм Блейд

Сторм Блейд

Брой мнения : 22

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 10:39 pm

Сторм се повдигна съвсем леко и целуна рижавокосата, но ръката ѝ оставаше между краката на завързаното девойче. Усещаше и ръката на Алисия, което я караше да гъне тялото и като пластелин, което не бе проблем, защото дори като човек Сторм си беше доста гъвкава.
Синеоката започна да целува врата на момичето, но несъзнателно усети, че зъбите ѝ са се показали. Реши да го скрие, като се върна между краката на девойката и продължи със заниманията си от преди малко. Харесваше ѝ да вижда удоволствието , което доставяше на все още учещото се момиче.
Сторм не помръдваще лицето ѝ, за да не се види съвсем леката промяна в лицето ѝ от страстта.. Да, да си вампир си имаше и своите недостатъци.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

Christian Kane

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Вто Юли 26, 2011 10:43 pm

Крис се отпусна. Присви устни и се опита да издържи, но тих стон излезе от устните му. Той преглътна и се отпусна на леглото. Ръцете му потънаха в завивките и той каза:
-Колко е хобаво да си вързан - след тези думи извъртя глава назад и изви тялото си, така че да се повдигне в таза. Искаше да се приближи към Али и да усети как навлиза на дълбоко в гърлото и. Вдиша дълбоко и издиша, като се отпусна и се върна в нормалната си поза. Усмихна се самодоволно и каза:
-Надявам се да имам толкова палави съквартирантки колкото Али
Върнете се в началото Go down
Екатерина Джеймс Персивал

Екатерина Джеймс Персивал

Брой мнения : 124

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Сря Юли 27, 2011 6:09 pm

Екатерина нямаше никаква възможност да се освободи, освен ако не прибегне до способностите си, но очевидно не й се искаше. Езика на Сторм я подлудяваше и я оставяше без ума и дума, единствено с тихите й стенания. Опита се да се надигне, но определено не й се получи, успя единствено за миг да зърне Сторм и да види единствено русата й коса и част от лицето й. Имаше чувството, че няма да издържи дълго, но знаеше, че трябва да се освободи, просто смяташе че й е прекалено рано..
Опита се да се освободи, извъртайки китките си, искайки да се махне вече от това място.. нямаше никакво намерение да довършва това и се надяваше Сторм да чуе мислите й и да я освободи.
П.П.: извинете, но няма да мога да пиша следващите седмици..
Върнете се в началото Go down
Алисия Коул

Алисия Коул

Брой мнения : 127

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Сря Юли 27, 2011 7:48 pm

Али беше слязла надолу по тялото и му доставяше приятно удоволствие като се натискаше към него максимално достигайки члена му гърлото и. Отдръпна се и го погледна като самодоволна усмивка се появи на лицето гледайки другите. Искаше да знае какво става в стаята и какви са положенията. Русокоската бе мевду краката на Кати, а тя се притесни, а на лицето и се появи сериозна физиономия. Погледна я леко притеснено като си личеше че тя не бе правила това преди. Погледна Крис, а след това и Кат и се опита да пренесе вниманието си на нея.
- Май не иска!- каза тихичко, но тя е бе чула. Екатерина само се усмихна и поклати глава че е така. Сторм усети, че тя нямаше желание и се изправи спокойно като започна да отвързва дясната и ръка усмихвайки се. Али се надигна и отвърза лявата която бе допряна до тази на Крис, а неговата се освободи за малко. Погледна Кати и само и се усмихна без да знае какво да направи соейки до Крис.
Върнете се в началото Go down
Сторм Блейд

Сторм Блейд

Брой мнения : 22

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Сря Юли 27, 2011 8:17 pm

Сторм помогна на Кати да се изправи и я целуна по челото.
-Няма нищо. -Каза и се усмихна, като остави рижавокосата да излезе от стаята. Сторм се изправи и се усмихна широко. Изправи се пред мъжа и останалото момиче и повдигна вежда.
-Сега какво? Ще седим или ще действаме? -Каза властно. Вече не можеше да крие способностите си като вампир. Просто Сторм искаше секс.
В лявата ѝ ръка се появи камшик, който удари безилостно пода. Проближи се като придърпа лицето на Алисия и я целуна страстно, след което очите ѝ преминаха по "жребеца"..
Трябваше да признае обаче, че страстта ѝ от кръвта, течаща по вените им беше по-силна.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

Christian Kane

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Сря Юли 27, 2011 9:37 pm

Крис ги изгледа и каза:
-Ами.. не знам.. вие какво искате? - след това погледна към Кат или по-скоро следата от нея която остана и се зачуди дали е добре. Погледна и двете момичета и допълни:
-Ако ви трябвам ще остана - след което забеляза близоста от телата им. Усети вързаната си дясна ръка и допълни:
-А и не мога да мърдам много много.. - след тези думи се усмихна и ги загледа любопитно. Зачака отговорите им.
Върнете се в началото Go down
Алисия Коул

Алисия Коул

Брой мнения : 127

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Чет Юли 28, 2011 1:14 pm

Момичето излезе от стаята леко притеснена и разтроена, а Али като я видя такава се сети за първия си път, в който беше с мъж, където тя избяга с мисълта, че и бе рано, но сега бе на седемнадесет такаче нищо не и пречеше. Русокоската започна да целува Али, а тя се чудеяе как прави тези детайли на въртенията на езика толкова перфектни. Усмихна се и двете погледнаха Крис след думите му. Али я дръпна за ръка и я остави на леглото до Крис, а тя се качи нагоре и преметна крака си около корема му като се настани там облечена все още с бельото си.
- Няма къде да ходия!- усмихна му се игриво и се наведе, за да го целуне, но искаяе да стане дразнещо. Той се надигна, а тя се отдръпна и се засмя тихо. Отново се наведе и одстгна устните му като започна да го целува.
Върнете се в началото Go down
Сторм Блейд

Сторм Блейд

Брой мнения : 22

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Чет Юли 28, 2011 3:08 pm

Сторм се усмихна и се промуши така, че да може жадно да целува врата и рамото на мъжа. Усещаше кръвта, която препускаше из вените и артериите на мъжа. Кръвопийцата не беше като останалите "новаци". Макар да бе на малко вампирски години, Сторм бе изградила перфектен самоконтрол. Прокара ръка по тялото на Алисия и целуна и нейния врат. Целувайки телата и на мъжа и на жената, тя усещаше как всеки момент щеше да ѝ се прииска да си опита от някой от тях.
Зъбите на русокосата се показаха, но я само леко докосна врата на Алисия с тях.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

Christian Kane

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Пет Юли 29, 2011 8:27 pm

Крис стоеше отпуснат под тях и каза:
-Ако искате може да завържете и другата ми ръка - след което се засмя и допълни:
-Или за секунда може да стане обратното и... да сте на мое място - след тези думи той ги огледа и допълни:
-И все пак допълвам. Може да правите каквото си искате с мен.. по-добре се възползвайте.. мога да си променя решението - и ги загледа, готов на всичко.
Върнете се в началото Go down
Алисия Коул

Алисия Коул

Брой мнения : 127

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Пет Юли 29, 2011 9:08 pm

Усмихна се на думите му и усети как свободната му ръка зашари пу по дупето на Али и после по на русокоската задните части, които бяха иделано офрмени и може би перфектни за единствения мъв в стаята. Дръпна ръката му и я допря до желязото на леглото и я върза за него като доста го стегна. Обърна се към Сторм, а седеше на корема му и я придърпа към себе си. Започна да разкопчава сутиена и като и даваше страстни целувки преплитайки езичето си с нейното.
- Сладка си!- усмивка се показа на лицето и и събра косата и в ръката си и я преметна през едното и рамо, а започна да целува врата като се сети за педи малко показаните и зъбки.
- Давай! - каза и се изправи пред нея като взе в ръцете си гърдите и и започна да ги масавира нежно и изви врата си.
Върнете се в началото Go down
Сторм Блейд

Сторм Блейд

Брой мнения : 22

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Пет Юли 29, 2011 11:32 pm

Блондинката не чакаше втора покана. Палава усмивка пробяга по устните на Сторм, тя прокара едната ръка по тялото на мъжа, а с другата премина по снежнобялата шия на Али. Постепенно очите ѝ се зачервиха, а зъбите ѝ се показаха. Целуна врата на девойката и след миг заби зъбите си във врата ѝ. Усети кръвта .. как изпълваше устата ѝ.. този сладък вкус. На дали щеше да забрави този вкус.
Прокара ръка по мъжа, като остави следи от нокти. Да, Сторм беше груба, но харесваше себе си такава.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

Christian Kane

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Съб Юли 30, 2011 12:14 am

Крис лежеше под тях. Двете спокойно се настаниха отгоре му и застанаха там. Играеха си една с друга, дори Сторм пиеше кръв от Али, а Кейн усети лекото одраскване. Издиша лекичко и леко изви тялото си. Тогава те го усетиха да мърда под тях. Как тялото му се отърка в тяхните. Той ги загледа и отново се отпусна, като реши да остане неподвижен, за да ги остави да се наслаждават една на друга. Отпусна се спокойно на мекото легло и загледа тавана. Отпусна главата си и косата му се простря на възглавницата. Стоеше съвсем спокойно и неподвижно все едно вече не беше там. Дори не дишаше, за да не се усети.. Искаше те да се насладят, колкото си желаят една на друга. Нямаше желание да се меси в чужди работи и за това просто си остана неподвижен..
Върнете се в началото Go down
Алисия Коул

Алисия Коул

Брой мнения : 127

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Съб Юли 30, 2011 8:37 am

Aли усети зъбките на рускоската как се забиха в крехтото и нежно вратле на тъмнокосото момиче, а тя леко изписка. не и се бе случвало за първи път, но исещаше болка. Тя имаше наистина доста сладка и неустоима кръв и това може би и повливаше зле заради вампирите, които не пропускаха да пийнат от нея. Усети кръвта, която се стече по врата и и се намести между гръдите и, а сутиена и от розов почервеня. Притори очи и усети болка в главата. Леко поклати глава и усети езичето на Сторм да облизва кръвта. Ръката на Али тръгна по коремчето и бедрата на другото момиче и леко я погали през гащичките мевду краката, а след това мушна ръката си под тях и се заигра с клитора докато езичето и търсеше нейното, а Крис седеше под тях без да мърда.
Върнете се в началото Go down
Сторм Блейд

Сторм Блейд

Брой мнения : 22

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Съб Юли 30, 2011 9:37 am

След известно време Сторм спря да пие. Не бе погълнала много кръв, знаеше колко точно е позволената граница. Прехапа устна от удоволствието, което Али ѝ доставяше и се подсмихна. Виждаше, че мъжът "скучаеше" докато двете девойки си разменяха ласки, за това прокара ръка малко под корема му и използва една от своите дарби да доставя удовоствие само чрез докосване. С другата ръка направи същото, като докосна Али. Сторм обожаваше да използва дарбите си, особено в секса.
Подсмихна се доволно и прокара език по врата на Али.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

Christian Kane

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Съб Юли 30, 2011 9:43 am

Крис усети как тя използва дарба. Беше необикновенна и възбуждаща, за това леко се размърда, колкото да усетят, че е жив. С ръце хвана въжето, за което беше вързан и го стисна здраво. Преглътна това, което се беше събрало в гърлото му и адамовата му ябълка го показа. Издиша тежко и те усетиха как той се раздвижи под тях. Започна да диша нормално и мястото на което бяха застанали се движеше. Той си стоеше мълчаливо и ги гледаше. Отпуснал глава на възглавницата и.. спокоен..
Върнете се в началото Go down
Алисия Коул

Алисия Коул

Брой мнения : 127

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Съб Юли 30, 2011 11:33 am

Вампирката отдели устните и зъбите си от врата на Али и се усмихна самодовлно като започна да я гали малко по-надолу използвайки сила, за да и достави онова невероятно удоволствие.
Али леко изстена и отново намери достъп до устните и за да заличи стенанията си и да се наслади на това, което вършеше Сторм. Али просълви да я опипва долу и след малко рязко навлезе с средното си пръстче и започна да го движи като и се подсмихна игриво.
Погледна Крис и се усмихна и него като леко се наведе, за да го целуна. Препелете езичето си в неговото, а свободната и ръка заяари по корема му,
Върнете се в началото Go down
Сторм Блейд

Сторм Блейд

Брой мнения : 22

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Съб Юли 30, 2011 12:07 pm

Сторм се усмихваше доволно и се изправи, като се озова над тях..
-Играйте си .. -Намигна им и в следващия миг взе дрехите си и изчезна. Предусещаше, че трябва да намери друго нещо в този град, че не трябваше да се бави.
Влезе в своята стая, взе си душ и изчезна заедно със слънцето. Щеше да се прибере, но дали скоро -никой не знаеше. А и .. да предвиждаш действията на Сторм си беше като да чакаш сняг през юли.
Върнете се в началото Go down
Christian Kane

Christian Kane

Брой мнения : 89

ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   Съб Юли 30, 2011 12:22 pm

Крис стисна по-силно въжетата и ги дръпна. Използва нечовешките си сили и след малко ги скъса. Развърза се и се завъртя така, че да е над Али. Усмихна се и каза:
-Вече и не ми се играе - след тези думи се изправи. Бавно се облече и тръгна на някъде. - излезе от ранчото. Облечен с дънки, разкопчаната ризка и ботушите. Дори и шапката си не беше взел. Качи се на един от конете и тръгна на някъде...
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Ранчо Саутфорк   

Върнете се в началото Go down
 
Ранчо Саутфорк
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Our Island :: Тук и сега (РП) :: Места за живеене :: Къщите-
Идете на: